Temat filmowy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Konrad
"Nie jestem powergamerem"

Re: Temat filmowy

Post autor: Konrad »

Ostatnio ze znajomymi zastanawiałem się, czy wyjdzie kolejna część Silent Hilla. A tu taka niespodzianka :D

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Morsereg pisze:dla tych co nie widziale a chcieli by obejrzec avengersow:
na noobroom.com pojawila sie wersja 1080p :D

nie ma tam jednak napisow i nie ma mozliwosci 'dolaczenia' ich, wiec znajomosc jezyka angielskiego wskazana ;)

Ściągasz taki program real player. Dzięki niemu pobierzesz ten film prosto ze strony na której jest. I dodatkowo sam znajdzie ci do niego napisy.

Pozdrawiam.
Matis.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Konrad

Chciałbym polecić wszystkim serial Grimm, coś dla fanów fantasy :wink: Właśnie zaczął się drugi sezon. Naprawdę godny uwagi.

http://www.youtube.com/watch?v=lTUdRbhRcLo

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Post autor: Rilam »

Tak patrząc po tym trailerze wolę zostać przy Supernatural, które jest świetne ;).

Awatar użytkownika
Konrad

Ale czekając na premierę ósmego sezonu, można poświecić czas też na inne produkcje, zbliżone tematyką do Supernatural :D

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Tutaj punkt dla Ciebie ;). Jednak już niedużo czekania na szczęście zostało. Może nawet obejrzę pilota teog serialu, choć na razie mnie nie przekonuje.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Ja obejrzałem parę odcinków 1 sezonu i się nie przekonałem, jak dla mnie klimat jest taki zbyt 'disneyowski'
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Konrad

Do trzynastego odcinka miałem mieszane odczucia, ale później rozkręciło się na dobre :)

http://www.youtube.com/watch?v=2rVy3RBJmNo

Dodałem jeszcze jeden link dla niezdecydowanych :D

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

No ja po pierwszych 2 nie mialem watpliwosci, ze to nieziemska kicha.
Ktory odcinek warto odpalic? 40 min moge zmarnowac.

Awatar użytkownika
Konrad

Serial rozkręca się w połowie sezonu, końcówka jest świetna, a pierwsze odcinki drugiego sezonu trzymają bardzo wysoki poziom. Proponuje od S01E14 :wink:

Awatar użytkownika
Stormtrooper

Post autor: Stormtrooper »

Ech koniec końców wolę pozostać przy Bones i Grze o tron. Ostatnio przypominałem sobie stare czasy oglądając Opowieści z krypty :P
podpis był nieregulaminowy

Awatar użytkownika
Konrad

Wiadomo coś na temat 3 sezonu Gry o Tron? :D

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Ktoś był na Maratonie władcy pierścieni?
Pomimo tego, że oglądałem każdą część po 5 razy to nigdy w kinie, a wersja reżyserska (widziałem pierwszy raz) gniecie system.
Obrazek

Awatar użytkownika
Erol
Mudżahedin

Post autor: Erol »

Byłem na tym maratonie. Zawsze marzyłem obejrzeć LotR'a w kinie :mrgreen: ale po paru godzinach dupa zaczyna boleć i jak ktoś już parędziesiąt razy widział ten film to również zaczyna przysypiać.
Solo pisze: Wjeba***** taką maskę że stoły powinny się załamać pod jej ciężarem.

Awatar użytkownika
Konrad

Oglądał ktoś Igrzyska Śmierci? Co o nim sądzicie i czy warto poświecić ponad dwie godziny życia na tą produkcję? :wink:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

KonradG pisze:Wiadomo coś na temat 3 sezonu Gry o Tron? :D
wikipedia pisze:Like the other seasons, the third season will consist of ten episodes. It will be based roughly on the first half of A Storm of Swords, the third of the A Song of Ice and Fire novels by George R. R. Martin, of which the series is an adaptation.[2] Production began in July 2012, and the season will premiere on March 31, 2013.[3][1]
:(
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Rilam
Kradziej

Też byłem na Maratonie Władcy Pierścieni, świetna sprawa. Przypomnienie sobie całości na wielkim ekranie to super sprawa.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

KonradG pisze:Oglądał ktoś Igrzyska Śmierci? Co o nim sądzicie i czy warto poświecić ponad dwie godziny życia na tą produkcję? :wink:
Można, ale nie trzeba. :)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Tomash pisze:
KonradG pisze:Wiadomo coś na temat 3 sezonu Gry o Tron? :D
wikipedia pisze:Like the other seasons, the third season will consist of ten episodes. It will be based roughly on the first half of A Storm of Swords, the third of the A Song of Ice and Fire novels by George R. R. Martin, of which the series is an adaptation.[2] Production began in July 2012, and the season will premiere on March 31, 2013.[3][1]
:(

i jak to bywało w 1 i 2 sezonie Martin usiądzie do jednego :)

Season 3, Episode 7: Autumn Storms
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Thain
Chuck Norris

Post autor: Thain »

Rilam pisze:Też byłem na Maratonie Władcy Pierścieni, świetna sprawa. Przypomnienie sobie całości na wielkim ekranie to super sprawa.
Byłem na takim maratonie w 2004 z okazji premiery Powrotu Króla.

ODPOWIEDZ