Bandy Grabierzy czyli Rozpiski Bestii
Moderator: Dibo
Re: Bandy Grabierzy czyli Rozpiski Bestii
Teach me my master
A tak na serio to zacna kmina, chyba zmuszę mojego kumpla do zagrania swoją ekscentryczną rozpą na nocnikach na jakiejś parówce
A tak na serio to zacna kmina, chyba zmuszę mojego kumpla do zagrania swoją ekscentryczną rozpą na nocnikach na jakiejś parówce
To że możan go użyc w kombacie jest oczywiste ... ale nie dla ligi sędziowskiej która zadecydowała że jeżeli w czarze nie ma wyraźnej informacji o tym że czar można rzucić do kombatu, to nie można
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
True story of biedne kozy - devolve i traiotr kin moga iśc do combatu - bo jest ot w FAQu. Ale nikomu jakos nie przytszło żeby bray scream i mantle wrzucąc do FAQu...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
głupie zagranie ze strony LS
nie dość że słaba armia to ograniczają jej potencjał, a przy poważniejszych turniejach dostajemy +200pkt.
bzdura :/
ale z tego co wiem to niedługo LS dużo ściągnie z tego jak się gra na orio by grać orio zasadami non stop a nie tylko na oiro, z tego co pamiętam to niemiec puszczał zionięcie do CC
nie dość że słaba armia to ograniczają jej potencjał, a przy poważniejszych turniejach dostajemy +200pkt.
bzdura :/
ale z tego co wiem to niedługo LS dużo ściągnie z tego jak się gra na orio by grać orio zasadami non stop a nie tylko na oiro, z tego co pamiętam to niemiec puszczał zionięcie do CC
Na półtora koła nie ma standardu
Każdy ma własną wizję, IMO:
duży szaman
BSB 206
39 gorów
ze 2 rydwany/ morze ungor raiderów
29 bestigorów
2x5 harpii
Ja ostatnio grałem na centkach i minosach (bez magii ), ale to jest rozpa dla emo/hardcorów
Generalnie jeżeli chcesz coś ugrać to armii nie polecam, ale modele ma zajebiste
Każdy ma własną wizję, IMO:
duży szaman
BSB 206
39 gorów
ze 2 rydwany/ morze ungor raiderów
29 bestigorów
2x5 harpii
Ja ostatnio grałem na centkach i minosach (bez magii ), ale to jest rozpa dla emo/hardcorów
Generalnie jeżeli chcesz coś ugrać to armii nie polecam, ale modele ma zajebiste
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
nie tak wszystkie, największą pomyłką jest jabber, resztą można pomyśleć nad zastosowaniem, ghgorna + 0 z beasta, twardy i dobrze robi, może się leczyć więc pkt. nie przepadają tak łatwo no i stubborn na 10LD
twarda krówka
twarda krówka
- Infernal Puppet
- Masakrator
Twarda to pojęcie względne . Próba przyjęcie na klatę pocisku z działa, katapy, czy nawet kilku bolców, zazwyczaj się kiepsko kończy . Albo zatrute strzelanie - niweluje twoją główną zaletę, czyli wysokiego T. No, z drugiej strony, o każdym monsterze bez pancerza i warda/regeny można powiedziec to samo.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Problem w tym, że musisz go bustować magią. Widziałeś kiedyś, żeby ktoś bustował magią abomę (znaczy osłabiał jej przeciwników), bo ja nie
Największa pomyłka to cygor...
A znasz jakiegoś monstera za 275pkt bez sejva/warda/regeny, który nie jest snaghotem (czy tam jak to się pisze...)?
Największa pomyłka to cygor...
A znasz jakiegoś monstera za 275pkt bez sejva/warda/regeny, który nie jest snaghotem (czy tam jak to się pisze...)?