Wypominam swoje własne czterdziestkowe lenistwo, ale właściwie ta uwaga pasuje, też do twojego... Tak, jednak wypominam także twoje lenistwo!GrimgorIronhide pisze: Dobra nie wypominaj mi mojego lenistwa.
Konri w Starym Świecie (Ogry)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Konri w Starym Świecie (Ogry)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajne te ogry Jedyne, co mi się nasuwa, to fakt, że są one wymarzone do tego, żeby urozmaicić jakoś podstawki. To by naprawdę dodało nową wartość. A podstawki duże i aż się o to proszą...
Moze i moze wiesz jaki budzet takie gnoblarykonri pisze:Właśnie zmajstrowałem dla BSB'ka podstawkę z martwym lordem chosu, wiec jakieś urozmaicenie będzie.
I jeszcze mam takie pytanie - myślicie że małpka na ramieniu sztandarowego może uchodzić za look out gnoblara?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
W bitsach do ogrów jest taki gnoblar co siedzi w sztandarze. Aż się prosi o pocięcie nóg w plasterki, sklejenie do pozycji siedzącej i siedzenie na ramieniu bsb
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Już wiem na czym będę się wzorował robiąc moją armię ogrów:)
No i przybyła (na razie) ostatnia fala ogrów. Wszystkie nowości idą na pmotm.
10 mournów:
Drużyna dowodzenia irnsów:
BSB:
Fota grupowa:
WiP meanetera:
Dzięki wszystkim za komenty.
@Necromanter:
Haha, ktoś się będzie na mnie wzorował? Ni powiem - miło mi.
10 mournów:
Drużyna dowodzenia irnsów:
BSB:
Fota grupowa:
WiP meanetera:
Dzięki wszystkim za komenty.
@Necromanter:
Haha, ktoś się będzie na mnie wzorował? Ni powiem - miło mi.
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Doskonała armia - nie wątpię, że utrzymasz poziom i na stole będzie wyglądała za...iście.
Ave
Niedźwiedź
Ave
Niedźwiedź
Zdecydowanie inspirujące
Mój blog: http://aandrze1.blogspot.com/
Co do modeli - świetnie się prezentują. Na stole muszą robić prze zajebiste wrażenie
Gratki tempa i poziomu
a co do PMotM'u to jak już masz prace w swojej galerii, to wysyłasz mi PMkę jako zgłoszenie, podajesz które prace, link do galerii ze stroną prac, tak, żebym trafił
Gratki tempa i poziomu
a co do PMotM'u to jak już masz prace w swojej galerii, to wysyłasz mi PMkę jako zgłoszenie, podajesz które prace, link do galerii ze stroną prac, tak, żebym trafił
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Uuuu... Jak byłem pod wrażeniem poprzednio, to Ironblaster znacząco odbiega od pozostałych modeli. Kiepsko pomalowane drewno i koszmarny róg z tyłu, od którego nie mogę oderwać wzroku szpecą Twoją pracę. IMO te elementy koniecznie do poprawy jeśli chcesz, by trzymał poziom kawalerii
Ave
Niedźwiedź
Ave
Niedźwiedź
Tak, bo to mój najszybciej pomalowany model - szybko zerwać plaster i się nie męczyć. Znaczy z takich dużych - jakieś 5h pracy. Wstyd mi, ale tak być będzie... obiecuję poprawę przy tyranie i ogniobrzuchu.
EDIT:
A co sądzicie o meaneterze? Ma byc podobny do krasnoludów chaosu, zresztą chciałbym zrobić w tym stylu całą drużynę i nie wiem... karność i jednolitość to nie jest raczej cecha ludożerców... ale przecież mogli ruszyć w świat kompanią. Bo pozostaje możliwość z e zrobieniem tego jednego krasnoludzkiego, 4 od różnych bogów i jednego może jako zwierzoczłeka. Nie wiem, nie wiem...
EDIT:
A co sądzicie o meaneterze? Ma byc podobny do krasnoludów chaosu, zresztą chciałbym zrobić w tym stylu całą drużynę i nie wiem... karność i jednolitość to nie jest raczej cecha ludożerców... ale przecież mogli ruszyć w świat kompanią. Bo pozostaje możliwość z e zrobieniem tego jednego krasnoludzkiego, 4 od różnych bogów i jednego może jako zwierzoczłeka. Nie wiem, nie wiem...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Strasznie ostre te przejścia, ale dodają bajkowości. Z wysokości stołu muszą być efektowne jak cholera.
Malowanko na prawdę pro. Chciałoby się żeby każda armia trzymała taki poziom. Jedyne co mnie razi to podstawki. Tak Bogiem a prawdą- posysają. Totalnie mi ta trawka statyczna nie pasuje. Zdecydowanie lepiej wyglądałaby albo w mniejszej ilości, albo z krzaczkami, albo z kępkami GW/AP. Podsumowując- malowanie 3x tak, podstawki bym pomyślał nad inną konwencją. No chyba że na zdjęciach tylko tak to razi. Czekam na dalsze prace
Skaven: W/D/L 2/0/1