Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Amatorzy z tv oczywiście nie pokazali za co była czerwona kartka, a przegapiłem ten fragment. Czy ktoś mógłby opisać tą sytuację?
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Młody Pajak
- Kradziej
http://www.youtube.com/watch?v=skhuW_HUkk0
Nie wiem czy w pierwszej połowie nie powinien grać Real w dziesiątkę. Di Maria zaatakował ładnie od tyłu, z nogami na wysokości biodra-uda.
Nie wiem czy w pierwszej połowie nie powinien grać Real w dziesiątkę. Di Maria zaatakował ładnie od tyłu, z nogami na wysokości biodra-uda.
Hehe, to się niektórzy nie nacieszyli z transferu :
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 4107_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 4107_n.jpg
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
We wczorajszym meczu najbardziej podobał mi się sędzia. Czerwoną kartkę wlepił słusznie, w pozostałych interwencjach pokazywał dobre wyczucie, jak na hiszpańskie warunki. Gdyby taki sędzia sędziował w Barcelonie, to Barca spokojnie miałaby ten puchar - ale taki sędzia nie sędziował... Mecz, mimo swojej widowiskowości był słaby imho. Obie drużyny grały po prostu kiepsko - Real nieskutecznie i bojaźliwie w II połowie, zaś Barca w I połowie - szkoda mówić po prostu, później już było lepiej, ale wyrwa w szeregach była za mocna - praktycznie grali bez prawej strony... Widać było w tym meczu, jak Real góruje nad Barcą w jakości ławki rezerwowych. W Barcelonie jednak jest cienko pod tym względem, za bardzo się usztywnili transferowo, Alba z songiem są ok, ale to jednak mało. Ten element właśnie może zdecydować o kolejnym mistrzostwie Hiszpanii, obym się mylił .
Co do transferu Songa, to myślę, że katalończycy będą mieli z niego pożytek.
PS. Ingen - myślałem, że stać Cię na coś więcej ...
Co do transferu Songa, to myślę, że katalończycy będą mieli z niego pożytek.
PS. Ingen - myślałem, że stać Cię na coś więcej ...
A w telegazecie czytałem, że jadą walczyć o honor....Dmtrij pisze:na szczęście Legia też odpadła:)
Dwumecz Śląsk vs Hannover 4:10 :/
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
co za jełopy, po co zarobić dla klubu pare milionów? jeszcze by kazali grać 6 spotkań więcej w sezonie! po co się przemęczać
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Smiejagreg, oj tam no zajęty teraz jestem. Uczę się i tym podobne sprawy, a poza tym co tu komentować ? Jest wygrany i jest przegrany.
Ważniejsze były dla mnie losowania LM, 4 mistrzów w jednej grupie to niesamowicie ciekawa sprawa ! Grupa D zagwarantuje emocje od początku.
Za to grupa B ... jak Arsenal nie wyjdzie to się chyba kibice zirytują, zwłaszcza iż ma uciec jeszcze Walcott. W tej drużynie to chyba nie lubią graczy z Nazwiskami, bo Oxlade choć niesamowity to jeszcze marki sobie nie wyrobił, a i umiejętności musi rozwijać. A reszta to marny substytut, nie wiem jak oni planują utrzymać 3 miejsce.
BTW. Gratulacje za Tytuł najlepszego piłkarza europy, należało się Inieście.
Ważniejsze były dla mnie losowania LM, 4 mistrzów w jednej grupie to niesamowicie ciekawa sprawa ! Grupa D zagwarantuje emocje od początku.
Za to grupa B ... jak Arsenal nie wyjdzie to się chyba kibice zirytują, zwłaszcza iż ma uciec jeszcze Walcott. W tej drużynie to chyba nie lubią graczy z Nazwiskami, bo Oxlade choć niesamowity to jeszcze marki sobie nie wyrobił, a i umiejętności musi rozwijać. A reszta to marny substytut, nie wiem jak oni planują utrzymać 3 miejsce.
BTW. Gratulacje za Tytuł najlepszego piłkarza europy, należało się Inieście.
A myślałem że większej pyty niż w zeszłym sezonie nie da się grać...
Dmitrij - może Skorża? Bo na Weissa raczej bym nie liczył.
Dmitrij - może Skorża? Bo na Weissa raczej bym nie liczył.
Wisła Kraków.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
MUnited ma spore szanse na mistrza Anglii, znowu - jak co sezon - wygrywają przegrane mecze. Dzisiaj RvP załatwił im hat-trickiem 3 punkty w samej końcówce meczu. Southampton pogubił się znowu pod koniec, tak jak w meczu z MCity. Oj nie umieją oni wytrzymać presji... Arsenal zaskoczył mnie dzisiaj, wygrywając w Liverpoolu . Choć raczej to in minus zaskoczył Liverpool - po świetnym meczu z MCity liczyłem na dużo więcej, tymczasem ani nie zipnęli...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jeżeli wygrywają takie mecze, to będzie dobrze. Na razie ich gra wygląda dosyć siermiężnie - nie są zgrani, mało ruchu z przodu a i obrona póki co nie zachwyca. Powinien być progres, bo jest się z czego odbijać . Dla Fergusona póki co punkty są ważne...