Pre Silesian 2800 Vanaheim Kraków 8.09.12
Re: Pre Silesian 2800 Vanaheim Kraków 8.09.12
Gremlin nie pisz po pijaku bo ciężko później dociec o co chodziło artyście.
Na Silesianie jest taka kolejność (pomijając Battleline na początku i na końcu) :
1. Dawn Attack
2. Blood & Glory
3. Meeting Engagement
Z drugiej strony nie wiem czy B&G na ostatnią bitwę wypaczy wyniki, w końcu (teoretycznie) ludzie powinni już umieć grać w ten scenariusz, ale za to z pewnością przyspieszy ostatnią rundę.
Na Silesianie jest taka kolejność (pomijając Battleline na początku i na końcu) :
1. Dawn Attack
2. Blood & Glory
3. Meeting Engagement
Z drugiej strony nie wiem czy B&G na ostatnią bitwę wypaczy wyniki, w końcu (teoretycznie) ludzie powinni już umieć grać w ten scenariusz, ale za to z pewnością przyspieszy ostatnią rundę.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
B&G gramy na końcu ze względów czasowych.
Nie uważam żeby miało to wypaczać wyniki.
Nie uważam żeby miało to wypaczać wyniki.
Wisła Kraków.
Zapisanym przypominam - jeżeli komuś coś wypadnie i nie da rady - niech zgłasza aby nie zajmować miejsca bezdomnym lub rezerwie.Sevi pisze: ZGŁOSZENIA:
1. Jakub P. DE
2. Xier ChD
3. Panterq DF
4. Maciek P. OK
5. Stone BRE
6. Leoh VC
7. Catafractus EMP/WoCh
8. PiotrB EMP
9. Kotson TK
10. Hypnotic DE
11. Gremlin WE
12. Garg DE
13. Psz O&G
14. Sevi OK
BEZDOMNI:
15. Danrakh DF
16. Górken WoCh
17. Maku O&G
18. DarkWolfDog SK
REZERWA:
19. Fluffy O&G
20. Kosa HE
...
Mam nadzieję że pogoda wypali.
Wisła Kraków.
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
Czy ktos wie cos o turnieju 22.09 w vanaheim
Minuta poszukiwań: http://forum.vanaheim.pl/viewtopic.php?f=14&t=409
Wisła Kraków.
Leoch juz nie pamietal kto mi taki info sprzedal ale malo co z krzesła nie spadlem wtedy . Mozliwe ze przez to ze jakies lata temu pomagałem przy arenie i to spowodowało zaliczenie mnie do starego LegionuLeoh pisze:od kogo sie dowiedziales ?^Karpiu^ pisze:Wiesz tego to ty sie nigdy nie dowiesz czy dołączył czy nie. Ja ponoc byłem w starym Legionie o czym dowiedziaem sie pare miesięcy temuPiotrB pisze: Flufy nigdy do nas nie dołączył Jest wasz zabierajcie go ! Nawet wam dopłacimy:)
Fluffy, czyli kolejny aktywny gracz w Legionie! z ogromnym doswiadczeniem i jeszcze wieksza kolekcja pomalowanych modeli !
PW
Wisła Kraków.
Przypominam o:
-obowiązku posiadania wydrukowanej rozpiski - brak wydrukowanej rozpy - minus dwa duże punkty!
W związku z grą na duże punkty - apeluję by wszyscy gracze byli najpóźniej o 9:45 w sklepie - umożliwi nam to szybkie parowanie i przyśpieszy rozgrywkę (samo rozstawienie zapewne będzie trwało chwilę).
Chcę tym razem uniknąć 'tradycyjnej' obsówy czasowej. Osoby które się spóźnią będą parowane ze sobą!
Wisła Kraków.
Szkoda..
UP listy!
UP listy!
Wisła Kraków.
W związku z aurą i zapowiadaną na sobotę pogodą informuję że nie ma możliwości gry pod 'chmurką'. W związku z tym Bezdomni zostają przesunięci jako rezerwowi. Limit miejsc w sklepie = 14.
Aktualna lista zapisanych:
Aktualna lista zapisanych:
Sevi pisze:
ZGŁOSZENIA:
1. Jakub P. DE
2. Xier ChD
3. Panterq DF
4. Maciek P. OK
5. Danrakh DF
6. Leoh VC
7. Catafractus EMP/WoCh
8. PiotrB EMP
9. Maku O&G
10. Hypnotic DE
11. Gremlin WE
12. Garg DE
13. Psz O&G
14. Sevi OK
REZERWA:
15. Górken WoCh
16. Fluffy O&G
17. Kosa HE
18. DarkWolfDog SK
Wisła Kraków.
Jeżeli będzie miejsce - zapraszamy!
Wisła Kraków.
Dibo pisze:Wpadnie ale nie będzie grał bo ponoć będzie z córeczką, a Ja jak się wyrobie to może wpadnę pokibicować.
to ty masz małą kózkę? Hm...nie wiedziałem może poświęcimy Was oboje? Panter na ostrzyłeś noże?