Pre Silesian 2800 Vanaheim Kraków 8.09.12
Re: Pre Silesian 2800 Vanaheim Kraków 8.09.12
Od kiedy przywiozłem kostki z Katowic (nie wiem czemu akurat stamtąd, ważne że działają), nie odczuwam już palącej potrzeby składania ofiar. Wystarczy mi sam Dibo.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Kto się wybiera na 100% na Silesiana?
Ja, Piotr, Panterq, Butan - to wiem że na 100%, Butan nawet wysłał już zgłoszenie
Dibo, Xier, Catafractus?
Fluff, Gremlin, Garg?
Stary Legion to wiem
Ja, Piotr, Panterq, Butan - to wiem że na 100%, Butan nawet wysłał już zgłoszenie
Dibo, Xier, Catafractus?
Fluff, Gremlin, Garg?
Stary Legion to wiem
Wisła Kraków.
Piotrze, miłośniku młodych kózek, to Dydek z córą (ponoć) wpadnie, a nie DiboPiotrB pisze:to ty masz małą kózkę? Hm...nie wiedziałem może poświęcimy Was oboje? Panter na ostrzyłeś noże?Dibo pisze:Wpadnie ale nie będzie grał bo ponoć będzie z córeczką, a Ja jak się wyrobie to może wpadnę pokibicować.
@Sevi
Bochnia szykuje skład dwójkowy, ale daleki byłbym od stwierdzenia, że jedziemy na 100%. Pomijając względy życiowe muszę jeszcze nałożyć po 3 kolory chociaż na hordę krasnoludów, a PSz musi albo zdobyć skądś stado trolli albo zmienić rozpiskę
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Horda trolli, skądś to znam, na zeszłoroczym grałem przeciwko 17 trolom w klockuDanrakh pisze:a PSz musi albo zdobyć skądś stado trolli albo zmienić rozpiskę
Nie mówicie Dibowi co mu zrobimy, bo nie przyjdzie
Wisła Kraków.
Sevi pisze:Kto się wybiera na 100% na Silesiana?
Dibo, Xier, Catafractus?
Fluff, Gremlin, Garg?
Stary Legion to wiem
Kurcze na 85 % jade z wami...wszystko na to wskazuje wiec Piotr.B (my neeger...;p) niech mi armie kombinuje ...a i rozpiske bo nie ogarniam czym sie w DE gra
Luzik, coś Ci wykombinujemy i Cię zgłosimy
Wisła Kraków.
Spoko
Wisła Kraków.
W Bielsku był grzeczny przecież
Wisła Kraków.
A w ogóle Undead wracał byś tu bo stado bez wodza to nie stado- nawet Dibo za Tobą tęskni!
Btw - Lider obiecał mi wspólny pokój dla Krakowa ! Będzie się działo - oj czuje ,że tym razem nie pójdziemy grzecznie spać!
Btw - Lider obiecał mi wspólny pokój dla Krakowa ! Będzie się działo - oj czuje ,że tym razem nie pójdziemy grzecznie spać!
Dibo...
Gdzie to wesele i kiedy mamy Cię porwać?
Gdzie to wesele i kiedy mamy Cię porwać?
Wisła Kraków.
Haha, faktycznie, pamiętam
Wisła Kraków.