Pamiętaj, że maszerowanie to nie jest Ruch + Ruch. Marsz trzeba zadeklarować chociażby na potrzeby tego, że przeciwnik może być w 8 calach i zauważ, że jak testu nie zdasz to nie możesz już robić Swift Reforma, tylko zwyczajny Ruch, tak więc Dangerous Test zdajesz wtedy, gdy deklarowałeś Marsz, a nie zdajesz gdy deklarowałeś tylko Ruch, a to ile cali się kto ruszył jest nieistotne. Ważna jest deklaracjaPocisk pisze:W oddziale piechoty siedzi hero na wilku, oddział idze przez las 8" czy wilk zdaje DT mimo, że ruszył się mniej niż swój Mv?

To nie jest przypadkiem ta słynna armia TK na 2000+pkt zrobiona z jednego Battalionu?-Qc- pisze:To nie była armia. To było ... sam nie wiem co. chyba gołe podstawki byłyby lepsze

Co nie pasuje ci w Manticach? Jest to taka sama firma produkująca modele co GW, Reaper, Gamezone itp.?PiotrB pisze:dajcie spokój - poprosiłem o interpretacje. Jak ustali Ls tak będziemy grali- jest wątpliwość -trzeba ją wyjaśnić - koniec kropka. Osobiście prawdę jest ,że mam Hate na Chd bo nie wiedziałem jeszcze normalnie zrobionej tej armii . Same proxy i mantici za 3 zł.