Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Katylina pisze:@ Natalia
Tak

Odnośnie tych trzepaków i wróżek, kto to niby był?
Założyciel tego tematu był trzepakiem, a Skav złym wróżkiem.
Zresztą przeczytaj pierwszą stronę ;)

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

NIgdy wczesniej tutaj nie zagladalem<teraz wiem dlaczego>, ale po pewnej rozmowie przy piwie uslyszalem o pewnej grupce spamujacej<zeby nie powiedziec nawzajem sobie lizacej pewne czesci ciala>. Wiec zajrzalem do tego tematu. Zmusilem sie do przeczytania 3 pierwszych stron potem przeskoczylem do 3 ostatnich. O ile pierwsze maja jakikolwiek sens to reszta.... Jestescie najbardziej zenujaca banda dzieci neo jaka widzialem..Wy nawet nie jestescie na dnie szamba tylko dawno temu je przebiliscie i plywacie gleboko pod dnem. Jak kiedys oderwiecie swoje zalosne cialka od komputera to moze waszym oczom ukaze sie okno w scianie waszego pokoju. Proponuje wyjrzec przez nie ba nawet proponuje wyjsc na miasto bo pisanie po nocach w tak zalosnym stylu o zalosnych tematach jest .....zalosne? Zamiast pisac glupoty na forum proponuje wam mIRC wtedy bardzo na bierzaco bedziecie mogli wylewac swoje male zale, frustracje i problemiki. Chyba ze wolicie swego rodzaju ekshibicjonizm emocjonalny wtedy powiniscie sie leczyc. Dziekuje i nie pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

:*
I życzę więcej uśmiechu, nie tylko przy wyglądaniu przez okno, ale i przy spoglądaniu w monitor :)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

A ja polecam szpital psychiatryczny skoro tak głęboko analizujesz grupę społeczną "Niezwykli". A poza tym gratuluje oceniania ludzi po wypowiedziach w internecie, ja rozmawiałem z wieloma osobami w realu z Niezwykłych i to są normalni ludzie.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:A ja polecam szpital psychiatryczny skoro tak głęboko analizujesz grupę społeczną "Niezwykli". A poza tym gratuluje oceniania ludzi po wypowiedziach w internecie, ja rozmawiałem z wieloma osobami w realu z Niezwykłych i to są normalni ludzie.
Fanatyku, spokojnie :) Flejm nie ma sensu, kiedy mamy do czynienia z jednym z tych, co do tego tematu wpadają, przeczytają kilka stron, rzucą kilka niemiłych słów i w zaciszu domu cieszą się, że namieszali, zniknąwszy z forum. Czy to cokolwiek zmienia w tym, jacy naprawdę jesteśmy? Spokojnie - w życiu trzeba umieć się śmiać ze wszystkiego.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Wiesz, Malal, ja Cię nigdy nie miałem za tytana intelektu, ale teraz to zwyczajnie pojechałeś po bandzie jak ostatni przygłup :lol:

Chyba zrobię okienko przy klikaniu "wyślij", mniej więcej takiej treści:
"UWAGA! Pomyśl dwa razy przed wysłaniem postu. Upewnij się, że zrozumiałeś temat, jego istotę, oraz posty na które odpowiadasz. Jeśli uważasz, że spełniłeś wszystkie te warunki i nie zrobisz z siebie idioty /przed milionami słuchachy/, kliknij OK". ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Protestuje!

Świat byłby smutniejszy bez takich postów.

Głupota boli przez całe życie - na początku nas, potem głupich.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:Protestuje!

Świat byłby smutniejszy bez takich postów.

Głupota boli przez całe życie - na początku nas, potem głupich.
No, i grunt to umieć się śmiać ze wszystkiego! Mój człowiek!

[jeśli to się nazywa lizaniem komuś czegoś, to nawet ja mogę pozazdrościć czcigodnym interpretatorom doświadczeń seksualnych ;) ]

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

Malal, jesteś the best :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Paradox, jutro, godzina wywoławcza: 16-17 [niech większość zadecyduje, ja ok. 19 i tak spadam do domu].

Fanatyk?
Ktoś jeszcze idzie?

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

rzadko przegladam takie tematy, ale dla takich postow jak Malala warto :D

Koszu
Chuck Norris

Skavenblight pisze:Paradox, jutro, godzina wywoławcza: 16-17 [niech większość zadecyduje, ja ok. 19 i tak spadam do domu].

Fanatyk?
Ktoś jeszcze idzie?
o to chyba Malalowi między innymi chodziło.
do umawiania się na browar służy gg albo telefon, a nie publiczne forum, tak mi się zawsze wydawało :P

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Jesteśmy ludźmi otwartymi, chcącymi napić się z tymi którzy mają czas a np. nie dali na forum numeru gg. Jeżeli masz ochotę to zapraszamy.

Koszu
Chuck Norris

odległość jest tu pewną barierą :P
raczej nie pojawię się w Wawie przed DMP

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:Jesteśmy ludźmi otwartymi, chcącymi napić się z tymi którzy mają czas a np. nie dali na forum numeru gg. Jeżeli masz ochotę to zapraszamy.
Otóż to. Przy tym: spis telefonów został w zepsutej komórce. I nie mam gg ani oprogramowania pozwalającego korzystać z czatów ;)

Nawet gdybym mogła mieć, to nie chcę.

Więc, chcąc się spotkać z samym Fanatykiem, uderzam do samego Fanatyka. Ale chcąc zabrać jeszcze parę osób z BP, daję ogłoszenie w stosownym temacie na BP. Jeśli komuś się nie podobam ja, Fanatyk, piwo, Paradox, ten temat czy wszystko to razem wzięte - nie musi czytać postów moich, Fanatyka, pić piwa, odwiedzać Paradoxu ani tego tematu.
Ubliżać też nie musi, chociaż przyznaję, że dobry ubaw nie jest zły - Internet jest naprawdę na jednym z ostatnich miejsc na mojej liście priorytetów, więc tekst Malala był tak nie na miejscu, że aż przedni ;)

Jasne, możecie dołączyć zawsze do Dwóch Takich, Co Chcą Zniszczyć Niezwykłych, ale wtedy dopiero okaże się, kto najbardziej przejmuje się pierdołami wypisywanymi w necie, zamiast poznawać ludzi osobiście ;)

Zastanówcie się więc, czy tego chcecie :D I trochę uśmiechu. Chyba, że znowu zabijamy super poważnego battlowego ducha forum Border Princes. W takim wypadku - niechaj kości nasze bieleją na słońcu przed domami Waszymi :D

Koszu
Chuck Norris

Skavenblight pisze:Jasne, możecie dołączyć zawsze do Dwóch Takich, Co Chcą Zniszczyć Niezwykłych
daj jakieś namiary, albo coś :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Paffeu pisze:
Skavenblight pisze:Jasne, możecie dołączyć zawsze do Dwóch Takich, Co Chcą Zniszczyć Niezwykłych
daj jakieś namiary, albo coś :P
Wiesz co, zrób ankietę pt. "Co myślisz o Skavenblight" i wybierz najbardziej negatywne odpowiedzi - będziesz miał odpowiednią grupę ;)

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

tylko moderatorzy mogą zakładać ankiety :p

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Nehan pisze:tylko moderatorzy mogą zakładać ankiety :p
Och, można zrobić ankietę bez męczenia moderatora.
Po prostu zadać pytanie.

Czy Skavenblight to:

a) urokliwa młoda niewiasta z cyckami w rozmiarze D
b) bardziej lub mniej normalna dziewczyna, lubiąca figurki
c) popaprana psychopatka, szukająca ofiar na forum BP
d) ostatnia zdzira, z pierwszej kategorii Słynnego Podziału Kobiet wg mgr Romualda Ch.

I po problemie :D do wyboru, do koloru, każdy znajdzie coś dla siebie.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

A kto to Romuald Ch. ?
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Zablokowany