Założyciel tego tematu był trzepakiem, a Skav złym wróżkiem.Katylina pisze:@ Natalia
Tak
Odnośnie tych trzepaków i wróżek, kto to niby był?
Zresztą przeczytaj pierwszą stronę
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Fanatyku, spokojnie Flejm nie ma sensu, kiedy mamy do czynienia z jednym z tych, co do tego tematu wpadają, przeczytają kilka stron, rzucą kilka niemiłych słów i w zaciszu domu cieszą się, że namieszali, zniknąwszy z forum. Czy to cokolwiek zmienia w tym, jacy naprawdę jesteśmy? Spokojnie - w życiu trzeba umieć się śmiać ze wszystkiego.Katylina pisze:A ja polecam szpital psychiatryczny skoro tak głęboko analizujesz grupę społeczną "Niezwykli". A poza tym gratuluje oceniania ludzi po wypowiedziach w internecie, ja rozmawiałem z wieloma osobami w realu z Niezwykłych i to są normalni ludzie.
No, i grunt to umieć się śmiać ze wszystkiego! Mój człowiek!Katylina pisze:Protestuje!
Świat byłby smutniejszy bez takich postów.
Głupota boli przez całe życie - na początku nas, potem głupich.
o to chyba Malalowi między innymi chodziło.Skavenblight pisze:Paradox, jutro, godzina wywoławcza: 16-17 [niech większość zadecyduje, ja ok. 19 i tak spadam do domu].
Fanatyk?
Ktoś jeszcze idzie?
Otóż to. Przy tym: spis telefonów został w zepsutej komórce. I nie mam gg ani oprogramowania pozwalającego korzystać z czatówKatylina pisze:Jesteśmy ludźmi otwartymi, chcącymi napić się z tymi którzy mają czas a np. nie dali na forum numeru gg. Jeżeli masz ochotę to zapraszamy.
Och, można zrobić ankietę bez męczenia moderatora.Nehan pisze:tylko moderatorzy mogą zakładać ankiety :p