1 Trolla mam to już ci wziąłemkaterek pisze:Czy będzie miał ktoś pożyczyć 2 trole lub coś trolopodobne?

1 Trolla mam to już ci wziąłemkaterek pisze:Czy będzie miał ktoś pożyczyć 2 trole lub coś trolopodobne?
Super dzięki Mucha sam wystawia ze 167 trolliHeptun pisze:1 Trolla mam to już ci wziąłemkaterek pisze:Czy będzie miał ktoś pożyczyć 2 trole lub coś trolopodobne?Mucha pewnie też będzie z jednego miał to ci weźmie.
nooo i mamy też ciepłą wodę w kranach...po prostu cywilizacjaUrban pisze:Tam u was jest dworzec główny? Tak tylko dla pewności pytam.
Czy może ktoś leci przez toruń i ma wolne miejsce w furze?
tylko z drogami jest problem, na całej długości A1 to Włocławek wygląda na najbardziej dziurawy.katerek pisze:nooo i mamy też ciepłą wodę w kranach...po prostu cywilizacjaUrban pisze:Tam u was jest dworzec główny? Tak tylko dla pewności pytam.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
katerek pisze:nooo i mamy też ciepłą wodę w kranach...po prostu cywilizacjaUrban pisze:Tam u was jest dworzec główny? Tak tylko dla pewności pytam.