1 Trolla mam to już ci wziąłem Mucha pewnie też będzie z jednego miał to ci weźmie.katerek pisze:Czy będzie miał ktoś pożyczyć 2 trole lub coś trolopodobne?
22.09.2012 Płomienie FENIXA XV 2800 [Włocławek] pre-Silesian
Re: 22.09.2012 Płomienie FENIXA XV 2800 [Włocławek] pre-Sile
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Super dzięki Mucha sam wystawia ze 167 trolliHeptun pisze:1 Trolla mam to już ci wziąłem Mucha pewnie też będzie z jednego miał to ci weźmie.katerek pisze:Czy będzie miał ktoś pożyczyć 2 trole lub coś trolopodobne?
Krystian jednego ratogra możesz mi wziąć na pożyczkę
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Czy będzie miał ktoś pożyczyć cokolwiek na podstawce 5x5 oraz rydwanowej?
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, o 20:00 przez Pedrodilgur, łącznie zmieniany 1 raz.
Salamander Leslau
nooo i mamy też ciepłą wodę w kranach...po prostu cywilizacjaUrban pisze:Tam u was jest dworzec główny? Tak tylko dla pewności pytam.
Czy może ktoś leci przez toruń i ma wolne miejsce w furze?
tylko z drogami jest problem, na całej długości A1 to Włocławek wygląda na najbardziej dziurawy.katerek pisze:nooo i mamy też ciepłą wodę w kranach...po prostu cywilizacjaUrban pisze:Tam u was jest dworzec główny? Tak tylko dla pewności pytam.
Przed Master'13 musicie poprawić infrastrukturę...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ta droga nie jest dziurawa, tam jest jedna wielka dziura oblana dookoła odrobiną asfaltu
1 strona, mapka, WIELKI napis PKP/PKS
katerek pisze:nooo i mamy też ciepłą wodę w kranach...po prostu cywilizacjaUrban pisze:Tam u was jest dworzec główny? Tak tylko dla pewności pytam.
1 strona, mapka, WIELKI napis PKP/PKS
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Ja rozumiem że Włocławek to dziura ale dworzec mimo wszystko mamy