Aro "Szczurki/VC" up 29.05.2019 Szkielety
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Aro "Moja Galeria" up 05.09.2012 Plague Censer Bearers W
Kolejny raz muszę poprosić Was o pomoc.
Może mi ktoś z Was napisać jak ładnie i czysto pomalować rogi ??
Utkwił mi w pamięci model działa do OK - pomalowanego przez Kacpra ale nie mogę go znaleźć.
Nie chodzi mi o takie samo pomalowanie ale o to, jak pomalować kreski tak równo i czysto. Siedzę nad bitsami rogów, i za cholerę nie wiem, jak za to badziewie się zabrać ;/
Może mi ktoś z Was napisać jak ładnie i czysto pomalować rogi ??
Utkwił mi w pamięci model działa do OK - pomalowanego przez Kacpra ale nie mogę go znaleźć.
Nie chodzi mi o takie samo pomalowanie ale o to, jak pomalować kreski tak równo i czysto. Siedzę nad bitsami rogów, i za cholerę nie wiem, jak za to badziewie się zabrać ;/
Sześciu plagusów skończonych.
Jedynie muszę wykończyć dwie podstawki ( te najwyższe). Skończyła mi się zielona farbka ;/
Kolorystycznie wyszli tak jak chciałem. Na żywca prezentują się znacznie lepiej.
Drewno na podstawkach wygląda inaczej niż na zdjęciach.
Największy problem dla mnie to: twarz - nie wiem jak ładnie pomalować środek ich mord ( cześć pomiędzy zębami)
Zabrakło czasu na MT ale na dniach go zrobię
Jakieś uwagi ??
Jedynie muszę wykończyć dwie podstawki ( te najwyższe). Skończyła mi się zielona farbka ;/
Kolorystycznie wyszli tak jak chciałem. Na żywca prezentują się znacznie lepiej.
Drewno na podstawkach wygląda inaczej niż na zdjęciach.
Największy problem dla mnie to: twarz - nie wiem jak ładnie pomalować środek ich mord ( cześć pomiędzy zębami)
Zabrakło czasu na MT ale na dniach go zrobię
Jakieś uwagi ??
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajnie wyszły, styliska broni drewniane imho lepsze, niż zielone.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Przemaluj styliska broni na drewniane, bo fgurki się zlewają same ze sobą i nic nie widać. Oprócz tego wspaniałe podstawki, nigdy takich nie widziałem.
Do dwóch rzeczy można się doczepić- drzewce broni już wspomniane przez Kolegów wyżej, oraz podstawki. Pomysł na nie świetny, wykonanie też, ale zlewają się jak dla mnie ze szczurami kolorystycznie. Dodałbym do warpstona głębi poprzez zwashowanie, albo wyciągnąłbym kolory do bardziej jaskrawych.
Świetna robota! Z, moim zdaniem, paskudnych modeli gw wyciągnąłeś porządny efekt. Na stół idealnie.
Świetna robota! Z, moim zdaniem, paskudnych modeli gw wyciągnąłeś porządny efekt. Na stół idealnie.
Skaven: W/D/L 2/0/1
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o podstawki, to wolę je zakupić.Deus pisze:A już myślałem ze twój własny twór.
Takich umiejętności nie posiadam (jeszcze hehe)
Teraz na stole przygotowanych jest kolejnych siedmiu Censerów + 2 herosów (Lord Skrolk oraz Palque Priest)
W dalszej kolejności:
1) Działo
2) Furmanka
3) Koło
4) 100 Clanratów/ Slavów
5) 40 starych metalowych Plaque Monków
Pomiędzy modelami zapewne będę malował coś extra - weapon teamy itd.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Z brązowymi trzonkami lepiej - nie ma aż tak wszechobecnego zielonego...
- Brushlicker
- Falubaz