a kto na to zwracał uwagę....Robert.P pisze:Jaką ona armią gra?

a kto na to zwracał uwagę....Robert.P pisze:Jaką ona armią gra?
Pewnie jakiś nerd-spinacz#helion# pisze:a kto na to zwracał uwagę....Robert.P pisze:Jaką ona armią gra?
![]()
![]()
![]()
LohostDymitr pisze:ale w tym czasie - może jednak macie pomysł na człowieka, z którym warto zrobić rozmowę?
i nie, nie będzie to Lohost ^^
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
.....że się wtrącę, będąc graczem z Północy....Asassello pisze:LohostDymitr pisze:ale w tym czasie - może jednak macie pomysł na człowieka, z którym warto zrobić rozmowę?
i nie, nie będzie to Lohost ^^ciekawe jak wygląda WFB na północy Polski od środka.
Prawda a Siweusz mieszka na Białorusi Zachodniej.Jankiel pisze:Spoko. Ale czy Giżycko to nie jest już przypadkiem południe Litwy?wcale nie potrzebuję wywiadu, tylko nie drażnijcie graczy z północy
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
smutne kurde smutne. Ale od siebie powiem że Północ jest super bylismy i na masterach (BoB) i na masterolokalach (Szczecin pozdro Furion^^) i było super ; )rudobrody79 pisze:zawsze ten pierwszy raz jest najgorszy.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
nie chodzi mi o zrobienie materiału nt imprez na Północy lecz oLaik pisze:my jeździmy wszędzie - byliśmy na Pucharze Szczecina, Baltic Open i Bitwie o Białystok...
Do Gizycka jednak kawalek jest. Jak na jedniodniowego lokala, troszke za daleko, i po slabych drogach.rudobrody79 pisze:wracając do geografii... nie jet do nas aż tak daleko a wypad na północ z Warszawy czy na zachód z Białegostoku, nie byłby zbytnim problemem. zawsze ten pierwszy raz jest najgorszy.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.