Nowe modele od GW
Re: Nowe modele od GW
To my jakaś wiocha jesteśmy bo w Raciborskim Empiku niema WD a szkoda
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
najlepiej podejsc do kasy i sie jakies typa zapytac by sie upewnic.
czasami WD lezy w jakichs dziwnych miejscach
zawsze tez mozesz podejsc i zamowic, wtedy powinni ci sprowadzic.
czasami WD lezy w jakichs dziwnych miejscach
zawsze tez mozesz podejsc i zamowic, wtedy powinni ci sprowadzic.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... cat440160a - Advance Orders nowych CSM
Lest we forget:
Niestety się zgodzę ;p Trzeba to było chyba inaczej pomalować
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
nie wiem co chcecie.
mi tam ten helldrake sie podoba. duzo ladniej wyglada niz te pozostale 'dinozaury' (fiendy czy jakos tak)
mi tam ten helldrake sie podoba. duzo ladniej wyglada niz te pozostale 'dinozaury' (fiendy czy jakos tak)
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Jest nawet Octopus ze spidermana http://www.games-workshop.com/gws/catal ... od1710098a
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
- rudobrody79
- Falubaz
za komuny to tą trawę trzeba było malować jak była za mało zielona, co czasami można było spotkac do końca lat 90-ych w wojsku jeszczeszeszej pisze:A za komuny to wszystko było lepsze, trawa zieleńsza, niebo bardziej błękitne
To, że wskutek malowania podkreślono i tak niezbyt szczęśliwą rzeźbę kojarzącą się z anal gangabangiem wykonanym przez stado chaos mammothów.Morsereg pisze:nie wiem co chcecie.
Poza tym lepiej by wyglądał ze skrzydłami w drugą stronę, ale to się może uda na poziomie modelarskim zrobić.
Tu się zgodzę.Morsereg pisze:duzo ladniej wyglada niz te pozostale 'dinozaury' (fiendy czy jakos tak)
Czuję potrzebę kupienia GSu, Helldrejka i dorobienia tam wyłażących z pancerza z tyłu macek, które będą jeszcze lepiej imitować goatse, trzymając ten... otwór.
Potem podczas bitwy mógłbym wciągać wrogie modele.
Potem podczas bitwy mógłbym wciągać wrogie modele.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
I dlatego była zieleńszarudobrody79 pisze:za komuny to tą trawę trzeba było malować jak była za mało zielona, co czasami można było spotkac do końca lat 90-ych w wojsku jeszczeszeszej pisze:A za komuny to wszystko było lepsze, trawa zieleńsza, niebo bardziej błękitne
Właśnie oglądam tego heldrake'a na zdjęciu 360 stopni, nie mogę się oprzeć wrażeniu, że wygląda trochę jak kopnięta w cztery litery kura. Odstawiając niepoetyckie porównania na bok, korpus jest strasznie nieproporcjonalny jak na smoka, szkoda.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Też Pan zauważył?
Co widzę ten model to mną ciepie. Dinozord, kuźwa. Ten jego kolega na obrocie 360 lepszy. Mam nadzieję, że slaughterfiend nie okaże się jakoś mega grywalny.
No i ciekawe co przyniesie kodeks, czy znowu się zaroi od "klimaciaży*", co to "zawsze grali chaosem".
*Nie poprawiaj, Grolshek.
Co widzę ten model to mną ciepie. Dinozord, kuźwa. Ten jego kolega na obrocie 360 lepszy. Mam nadzieję, że slaughterfiend nie okaże się jakoś mega grywalny.
No i ciekawe co przyniesie kodeks, czy znowu się zaroi od "klimaciaży*", co to "zawsze grali chaosem".
*Nie poprawiaj, Grolshek.
Tamten model przypomina mi bardzo Cho'gatha z lola
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Osobiście to mi przypomina stalowego żółwia z autocannonami
Chaos dali w podstawce, więc pewnie paru nowych graczy się pojawi, sam się zastanawiałem, czy nie nabyć podstawki, ale jak zobaczyłem co oni wypuścili nowego do Chaosu, to jakoś mi się odechciało... (chociaż DA też są całkiem zacne, przynajmniej nie mają stalowych mastodontów i pterodaktyli )
Chaos dali w podstawce, więc pewnie paru nowych graczy się pojawi, sam się zastanawiałem, czy nie nabyć podstawki, ale jak zobaczyłem co oni wypuścili nowego do Chaosu, to jakoś mi się odechciało... (chociaż DA też są całkiem zacne, przynajmniej nie mają stalowych mastodontów i pterodaktyli )
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: