Niech zgadnę, to było w Batmanie? Bo przyznam się od razu, że nie jestem na bieżąco z filmami.Byqu pisze:[W tym sezonie łamanie kręgosłupów o kolano jest bardzo modne.
The fire rises]

Niech zgadnę, to było w Batmanie? Bo przyznam się od razu, że nie jestem na bieżąco z filmami.Byqu pisze:[W tym sezonie łamanie kręgosłupów o kolano jest bardzo modne.
The fire rises]
Czyli skrobnąć coś ciekawego? New post is on his wayKlafuti pisze:No, można powiedzieć, że wstępna koncepcja pomału zaczyna mi się klarować, dam szansę Jarkowi na zagrywkę (bo na gościa od goblina chyba nie ma co liczyć, między innymi dlatego tak ich sparowałem), może coś tam napisze. Wiem, że arena się ciągnie, postacie porzucone przez autorów snują się po wiosce i obijają się, ale dla postaci aktywnych uczestników chyba wprowadzę jakiś okres ochronny, żeby nawet po odpadnięciu mogli nimi coś jeszcze porobić.
Jeśli ktoś ma ochotę i pomysł na jakąś "akcję", proszę się nie krępować, nawet jeśli oznaczałoby to spalenie budynku areny i uwięzienie herszta w jego własnej chatce.