Beasty a 8 ed
Moderator: Dibo
Jak by miał Fast Cavalery chcieliście rzec ;]
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
heros z 3W, zwykłe 2W FC chcieliście rzec
nawet fajnie by to pasowało :
Gory 1W hero 2W lord 3W, spec ums: daje re-roll PF, generał bestigory w core
Centigory 2W hero 3W lord 4W, spec ums: dają +1WS, generał centigory w core
Minotaury 3W hero 4W lord 5W, spec ums: daje frenzy, generał minotaury w core
Bray - Shaman generał rary w specach, centki, bestigory, minotaury w rarach
tyle świetnych pomysłów można w bestiach dać, np.: jak mark zmienia czary w lorach 1 5D6 S1, slaneszowy ma AP, tzeencha FA, nurgla noSV
nawet fajnie by to pasowało :
Gory 1W hero 2W lord 3W, spec ums: daje re-roll PF, generał bestigory w core
Centigory 2W hero 3W lord 4W, spec ums: dają +1WS, generał centigory w core
Minotaury 3W hero 4W lord 5W, spec ums: daje frenzy, generał minotaury w core
Bray - Shaman generał rary w specach, centki, bestigory, minotaury w rarach
tyle świetnych pomysłów można w bestiach dać, np.: jak mark zmienia czary w lorach 1 5D6 S1, slaneszowy ma AP, tzeencha FA, nurgla noSV
nie narzekać tylko brac ghorrosa na Poznań!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
jak na tabelkę wylosuje 1/2, to z łogrami po kozaczy
na poznań wystawiłem właśnie jego i czterorogiego, bo jest śmieszny, Taurox jest fajny ale nie solo minoska, i ta zasada jednak straszy że nagle go slayv może zabić
taka pro: slimaka + kometowca, herdstone, duży szami, i jazda z dwoma cygorami, mamy świetny defens, a do kontry jest 50 gorów z BSB 206, idealne zaczęcie, przed bitwą zabija ślimak miliony,potem zaczynamy pierwsza tura 5 catapult wszystko hit, no i z magii rozpierdol totalny
na poznań wystawiłem właśnie jego i czterorogiego, bo jest śmieszny, Taurox jest fajny ale nie solo minoska, i ta zasada jednak straszy że nagle go slayv może zabić
taka pro: slimaka + kometowca, herdstone, duży szami, i jazda z dwoma cygorami, mamy świetny defens, a do kontry jest 50 gorów z BSB 206, idealne zaczęcie, przed bitwą zabija ślimak miliony,potem zaczynamy pierwsza tura 5 catapult wszystko hit, no i z magii rozpierdol totalny
- rudobrody79
- Falubaz
na specjale nie grałem żadnym jeszcze....a na poznań to powinny być większe punkty-2600 do 2800 jeśli robić format ze specjalami. mieliśmy u nas taki turniej 2800 + specjale i tylko co 3 gracz wystawił imiennego. grałem na 3 hordach i wagonie minosów. miałem punkt straty do czołówki.
nie rozumiem skąd bierzesz te 5 katapultKhuman pisze:taka pro: slimaka + kometowca, herdstone, duży szami, i jazda z dwoma cygorami, mamy świetny defens, a do kontry jest 50 gorów z BSB 206, idealne zaczęcie, przed bitwą zabija ślimak miliony,potem zaczynamy pierwsza tura 5 catapult wszystko hit, no i z magii rozpierdol totalny