KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
racja, po prostu przyzwyczajenie co do starej ligi
Więc niech startuje jak najszybciej, prawda.
Więc niech startuje jak najszybciej, prawda.
Zgaduje, że do momentu, aż spuchnie pała.c4h10 pisze:Idea jest taka aby orgowac regularne ligi co 1 - 1.5 miesiaca. Czy bedzie 16 czy 8 osób wszystko jedno. Bo jest odnowienie chęci co te kilka tygodni. A tak macie bubla który wystartował z pompą i zakonczyć nie możecie.Kosa pisze:wakacje to nie jest miły czas dla studentów z resztą nie wiadomo kto będzie, a kto nie w Krakowie, do tego może od października nowy narybek będzie (Siscov przykładowo).
ja raczej odpadam ale kto wie.
Od października jak najbardziej za
Jednak można i od lipca organizować.
jak długo jeszcze będziecie się masturbować bez wystrzału ??
Gorken trochę wygląda jak Onan Barbarzyńca.
---------------------
Imo w nowej lidze, termin 2tyg na rozegranie gry byłby ok. ( tak średnio jestem w krk, a tez chciałbym pograć - na cotygodniowe wizyty niestety nie mam czasu). A i swifcik z 5 grami wydaje mi sie bardziej ok . wiecej ludzi, więcej frajdy. Tyle ze przy 4rech grach spokojnie mozna by się zamknąć w 2miesiącach. Ergo 6 sezonów ligowych w ciągu roku.
p.s. zaktualizowano ranking - wszystkie turnieje w V chyba zostały już uwzględnione.
xYz
Fluffi nasz czempion bezdomnych prowadzi
Gremlin pisze:Gorken trochę wygląda jak Onan Barbarzyńca.
Ale będzie z tego beka dziś na imprezie, szykuj się Górken
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andrzej nie ma wstępu, Górken woli zostać sam...Górken pisze:
nie masz wstepu xD
Wisła Kraków.
Gremlin pisze: Gorken trochę wygląda jak Onan Barbarzyńca.
Wisła Kraków.
Napisałem tylko to co widzę jako obserwator, a Twoja odpowiedź utwierdziła mnie tylko w tym, że nie masz pojęcia co się dzieje i nawet nie wiesz co sam napisałeś w regulaminie. Ponadto staram się pisać kulturalnie i oczekiwałbym tego również od Ciebie.Undead pisze:Naucz się najpierw czytać a potem pierdol głupoty...ale ci podpowiem bo bez tego się nie obejdzie...pierwszy post pierwsza strona i uwaga uwaga napisano czerwoną czcionką...i tada...X.Maciek pisze:Tak jak mówiłem wcześniej winą organizatora jest to, że nie wstawił do regulaminu formatu finału przed wyłonieniem finalistów.
Teraz organizator powinien się wypowiedzieć w tym temacie co i jak, bo można odnieść wrażenie, że ma w dupie to co się tu dzieje. Tym bardziej, że są różne opinie na temat tego kto jest organizatorem.
A skoro nie możecie dojść sami do porozumienia, a organizator się nie odzywa, to powinniście zagrać tak jak wcześniejsze bitwy, czyli dwumecz na wybierane przez każdego z was formaty.
Oto cytat z pierwszego posta, o którym mówiłeś:
"...obie strony muszą zaakceptować wybrany przez Chalengera scenariusz , w przypadku braku porozumienia w czasie 1 tygodnia scenariusz wybiera losowo obsługa sklepu..."
Nie odnosi się on nijak do zaistniałego problemu. Po pierwsze w finale nie ma "Chalengera", bo nie ma dwumeczu, a po drugie nie chodzi o scenariusz tylko o format. W regulaminie stoi natomiast: "W grze o puchar gracze rozgrywają jedną bitwę.Forma ustalimy w późniejszym czasie."
Nie jest sprecyzowane nawet kto ma ten format ustalić. A do tej pory co najmniej 3 osoby podały różne formaty, więc nie dziw się, że jest zamieszanie, bo chłopaki nie wiedzą co mają grać.
Ponadto format finału powinien być ustalony przed rozstrzygnięciem kto gra w tym finale, bo wybieranie go po tym czasie jest zawsze krzywdzące dla któregoś z graczy. I to Ty jako organizator powinieneś tego dopilnować. A Ty zamiast przeprosić graczy i coś teraz ustalić to napisałeś: "regulamin to regulamin...nie ma porozumienia odnośnie formatu to decyduje sklep i gracie Tak jak zostało ustalone przez sklep..." co w dodatku nie jest prawdą, bo regulamin tak jak wcześniej pokazałem nic nie mówi na ten temat. I nie czuj się atakowany przeze mnie, bo ja Cię nie atakuję, piszę tylko to co obserwuję.
Ciiiii...
... to ni czas, ni miejsce na zawody w długości kutasków - zresztą Górken i tak wygra w tej dziedzinie. Liga od początku była niedopracowana, nie mówiąc, że bublasta - co do tego doszla chyba większośc graczy, już na etapie grupowym. Zatem udowadnianie sobie i innym, że kupa jest kupą i nie smakuje jak piernik, chociaż wygląda podobnie, mija się z celem.
... to ni czas, ni miejsce na zawody w długości kutasków - zresztą Górken i tak wygra w tej dziedzinie. Liga od początku była niedopracowana, nie mówiąc, że bublasta - co do tego doszla chyba większośc graczy, już na etapie grupowym. Zatem udowadnianie sobie i innym, że kupa jest kupą i nie smakuje jak piernik, chociaż wygląda podobnie, mija się z celem.
xYz
Lepiej wracaj od tych wikingów i odkurz ludki, wyjdzie Ci na dobre
No to panowie kiedy startujemy z nowa liga ? Halllo co to za spam tutaj i zero konkretow
Jestem bardzo za rozpoczęciem wakacyjnej ligi
Wisła Kraków.
+1Sevi pisze:Jestem bardzo za rozpoczęciem wakacyjnej ligi
Pałam rządzą mordu