Aro "Szczurki/VC" up 29.05.2019 Szkielety
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Aro "Moja Galeria" up 19.09.2012 Censer Bearers 13 skońc
Po mojemu dzwonek wypada sporo lepiej, niż cenzerzy...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Imho nie warto zapodawać takich wipów - właściwie nic nie jest jeszcze zrobione, podciągnij trochę robotę, a potem zapodawaj fotki...
- Brushlicker
- Falubaz
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Super metal, ale mam nadzieję, że te "drobiazgi" to spaczeń, bo wyszedł płasko i wcale nie wygląda na najbardziej radioaktywną substancję w tym świecie.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Brakuje mi tu metalowych fragmentów krawędzi oraz metalu na nitach i na rdzy...
wrzuc troche drybrusha na ten metal moze.
Owszem spaczeń będzie jeszcze malowanyNaviedzony pisze:Super metal, ale mam nadzieję, że te "drobiazgi" to spaczeń, bo wyszedł płasko i wcale nie wygląda na najbardziej radioaktywną substancję w tym świecie.
Da się zrobić.smiejagreg pisze:Brakuje mi tu metalowych fragmentów krawędzi oraz metalu na nitach i na rdzy...
No właśnie chciałem ale nie mam Mithril Silvera - a chainmailem jakoś średnio mi się podoba.^Karpiu^ pisze:wrzuc troche drybrusha na ten metal moze.
Oj tam walnij czymkolwiekAro pisze:No właśnie chciałem ale nie mam Mithril Silvera - a chainmailem jakoś średnio mi się podoba.^Karpiu^ pisze:wrzuc troche drybrusha na ten metal moze.
hehe różowym może^Karpiu^ pisze:Oj tam walnij czymkolwiekAro pisze:No właśnie chciałem ale nie mam Mithril Silvera - a chainmailem jakoś średnio mi się podoba.^Karpiu^ pisze:wrzuc troche drybrusha na ten metal moze.
a tak na poważnie to rozjaśniłem metal.
Jutro jak będzie więcej czasu wolnego, to wykończę spaczeń oraz kilka innych elementów.
Jak dobrze pójdzie, to do poniedziałku będzie cały pomalowany.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Metaliczne elementy imho lepiej wyglądają - póki co z daleka...
- Brushlicker
- Falubaz
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Szmata to WIP imho - czekam na dużą fotkę skończonego...