Dyskusja o ETC AR
Moderator: swieta_barbara
Re: Dyskusja o ETC AR
zabawne, ze o tym wspominasz.
podpowiem ci, ze to co napisalem to nie wizja ls ale ar gdzie o dziwo to tez przeszlo jednoglosnie.
Zastanawia mnie tylko czy przeczytales book do empire, czy tlyko slyszales co w nim jest.
podpowiem ci, ze to co napisalem to nie wizja ls ale ar gdzie o dziwo to tez przeszlo jednoglosnie.
Zastanawia mnie tylko czy przeczytales book do empire, czy tlyko slyszales co w nim jest.
HAHAHAAHAHAHHAHAAH
W warzywniaku na wyspach zrobili sobie turniej a'la ETC, to są wyniki średnie armii

Już snują postulaty, żeby osłabić haje i wzmocnić lizaki
enjoy!
Furion
W warzywniaku na wyspach zrobili sobie turniej a'la ETC, to są wyniki średnie armii

Już snują postulaty, żeby osłabić haje i wzmocnić lizaki

enjoy!
Furion
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Kudłaty, nie patrz na to pod względem krajowej kandydatury. Zgłoś się. Też o tym myślałem, ale z definicji nie mam szans bo panuje tam ch**okracja 

Jest limit jedna osoba na kraj, więc nie ma co robić jaj i zgłaszać 3-5 osób. To, że kto chce się zgłosić o niczym nie świadczy, w momencie kiedy istnieje limit warto to ustalić. Selekcjonera też wybierzemy na zasadzie kto pierwszy się zgłosi, bo on chciał?
Jedno zgłoszenie na kraj czy to, że w AR nie może być dwóch z tego samego kraju? Ben nic o takim nie wspominał chyba?
Podejrzewam że tym samym miejscem może być zainteresowanych więcej osób, trzeba ustalić jasną politykę decydowania o takich rzeczach jak wybory do AR do faq teamu, speakperson za kraj bo jest burdel i samowolka. Nie twierdzę że Shito jest złym kandydatem, po prostu metoda jego wyboru jest fatalna.
- swieta_barbara
- habydysz
Selekcjonerzy powinni o tym zadecydowac i tyle.