Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
To nie jest prawda,5. Z ILU CZEŚCI SKŁADA SIE (ELEMENTÓW) SIE ZBROJA WHITE DWARFA
-10 000 ŁUSEK ZE ZBROI WOJOWNIKÓW CHAOSU
Armour of Glimril Scales
After the Battle of Thraag, in which the White Dwarf slew 10,000 Warriors of Chaos to rescue the foolhardy Ungi No-Chance and his folk, a single scale of armour was found clenched in the teeth of the Lord of Chaos. It was forged from a metal totally unknown by the Dwarf folk. The Runesmiths were completely mystified and called it Glimril, believing that it had been forged by the Ancestor Gods themselves! The Armour of Glimril Scales gives the White Dwarf a 1+ armour save, and also a 4+ ward save.
Nikt nie mówi, że mam. Swoją drogą, Sevi sam masz nie pokolei w głowie, jak nie uznajesz rzutów przyjaciela swojego przeciwnika, bo rzucił 6 na ataki abominacji. Wcześniejszy mój rzut Marcinowi zaakceptowałeś, bo Ci pasował.Sevi pisze:Jeżeli uważasz Guldura za warzywko to masz nie pokolei w głowie...
Może i głupio, ale jak gościu gra jak cham i jak jest chamem, to go nie szanuję.-Qc- pisze:generalnie głupio nieszanować kogoś, kto Cię klepnął ; p
Zaakceptowałem bo nie zdążyłem tego zanegować. Dopiero po chwili dotarła do mnie absurdalność całej tej sytuacji.WojtuśŚ pisze:Wcześniejszy mój rzut Marcinowi zaakceptowałeś, bo Ci pasował.
1 - rzuty innych ludzi to kontrwersyjna kwestia, tak jak rzucanie 3d6 po jednej kosci - - bardzo uznaniowe, nie Solo ^^ ?WojtuśŚ pisze:Nikt nie mówi, że mam. Swoją drogą, Sevi sam masz nie pokolei w głowie, jak nie uznajesz rzutów przyjaciela swojego przeciwnika, bo rzucił 6 na ataki abominacji. Wcześniejszy mój rzut Marcinowi zaakceptowałeś, bo Ci pasował.Sevi pisze:Jeżeli uważasz Guldura za warzywko to masz nie pokolei w głowie...![]()
Może i głupio, ale jak gościu gra jak cham i jak jest chamem, to go nie szanuję.-Qc- pisze:generalnie głupio nieszanować kogoś, kto Cię klepnął ; p
A Laik trollował
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
W jaki sposób? Btw nie nadużywaj myślników, profesor Miodek przestrzega przed tym.Laik pisze:@Wojtuś
widziałem sporą część tej bitwy - kwestia z impasem - Twoje wystawienie po 12 zdeterminowało też wystawienie Guldura...
Ogólnie bitwy przegrywa się przez błędy. Jasne, że zagram lepiej. Po prostu byłem pewien, że to były ruinki, bo tak grałem z Lipkiem, potem jak miałem 4 bitwę wolną obserwowałem bitwę Rince'a z Bartkiem (nie jestem pewien co do imienia) i to też były ruiny. Oprócz teg były 3 inne impasy, na mapce zaznaczone na szaro, ten na niebiesko, i jako jedyny nie był bryłą na podstawce, tylko jakimiś kolcami. W każdym razie wyglądał inaczej. To jest powód mojego błędu. Nie powiedziałem zdania, gdy GULDUR nie pozwolił mi wystawić się inaczej.Laik pisze:@Wojtuś
Przegrałeś tą bitwę przez swoje błędy, przemyśl je i następnym razem zagraj po prostu lepiej.
Pzdr
Laik
Widocznie w Krakowie granie o złote kalesony to normalne, oczywiście nie tyczy się to wszystkich, na razie was trzech.Dibo pisze: Wojtek - Oj stary nawet Ja bym tego nie przełkną, Guldur zachował sie jak dla mnie - normalnie. Laik ma racje.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.