Chociaż teraz wiem czemu jest ich tak mało, skoro zostają slayerami

Nowy figs od Hasslefree miniatures w calkiem niezłej cenie £3.34 +VAT
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
słabe zdjęcie, ale potencjał jest. o klasę lepsze od plastików robionych przez GW. będzie na co kaskę wydawać...Rakso_The_Slayer pisze:
Nowe krasnoludy z Forgeworlda
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Zaopatrz się w staroedycyjne figsy - wiem, że drogo dosyć wychodzi, ale imho warto. Longi - starsze i nowsze metale - są świetni, a warriorów możesz spokojnie montować z dowolnych starszych figsów. Do wyboru - imperiale, norsmeni, clansmeni - figsy genialne na swój sposób. W plastiki nie warto iść w ogóle...Łukasz_ pisze: a akurat z longami i warriorami, od czasów wejścia nowej edycji, mam problem, więc może bym się nawet skusił.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Zastanawiam się ilu członków krasnoludzkiej braci chwyci po przeczytaniu mojego posta za swe młoty i topory i zacznie mnie szukać ale mówi się trudnosmiejagreg pisze:Zaopatrz się w staroedycyjne figsy - wiem, że drogo dosyć wychodzi, ale imho warto. Longi - starsze i nowsze metale - są świetni, a warriorów możesz spokojnie montować z dowolnych starszych figsów. Do wyboru - imperiale, norsmeni, clansmeni - figsy genialne na swój sposób. W plastiki nie warto iść w ogóle...Łukasz_ pisze: a akurat z longami i warriorami, od czasów wejścia nowej edycji, mam problem, więc może bym się nawet skusił.
No to chyba faktycznie to jest chadecja. Teraz przynajmniej już wiemy co skusiło naszych biednych braci do przejścia na stronę bogów chaosu... mutacja powodująca wyrośnięcie kolan!Morsereg pisze:to jakis blad. wszyscy wiedza, ze karasnoludy nie maja kolan