ile to jest pare dniGreen Knight pisze:Co do armi to napeno da se zrobic i w przeciąu paru dni takie info będzie.

Tak.zafael pisze: 1) czy musze przezslac rozpe
DO Shina. Adres jest na stronie DMP. Link pod moim postem.zafael pisze: 2) do kogo
Najlepiej rospy całego zespołu.zafael pisze:
3) czy tylko armie, ktora gram
Tak musisz.zafael pisze: 4) czy przejdzie rydwan TK bez zalogi czy musze tam jakiegos dupka postawic (to byl kiedys lorda rydwan)
Tak możesz zmienić, o ile zrobisz to w wznaczonym terminie.zafael pisze: 5) czy moge to zmienic, bo nie jestem w stanie ja zlozyc. pomimo tego ze bede mial ja zlozona![]()
Tak pare. Tak około sporu. Jak dostane większość rospisek. Czli po wtorku.thurion pisze:ile to jest pare dniGreen Knight pisze:Co do armi to napeno da se zrobic i w przeciąu paru dni takie info będzie.?
wyjazd o: 9:13, przyjazd o: 09:34Leśnik pisze:Jak długo się jedzie z centralnego na 17 stycznia busem? Bo ok. 9;05 ekipa z poznania by była na centralnym, starczy czasu?
Jeśli wyjedziesz 30. 08., to będziesz jechał ok. 4,5 miesiącaLeśnik pisze:Jak długo się jedzie z centralnego na 17 stycznia busem? Bo ok. 9;05 ekipa z poznania by była na centralnym, starczy czasu?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Yudokuno pisze:Jeśli wyjedziesz 30. 08., to będziesz jechał ok. 4,5 miesiącaLeśnik pisze:Jak długo się jedzie z centralnego na 17 stycznia busem? Bo ok. 9;05 ekipa z poznania by była na centralnym, starczy czasu?
z tego co pamietam nie mazafael pisze: jak wygladaja chellenge,
juz pisalem wczesniej... najlepiej txt lub htmw jakim formacie rozpy wysylamy
maja byc fakturowane.... i tyle...czy moze byc sam piasek na podstawce
czy moga byc rozne podstawki? bo mam od 2ch kumpli armie.