Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Jak napisał Sykstus, jestem rozkojarzony. Jutro wieczorem to w ogóle będę parę mil stądTomash pisze:Fanatyk: Sykstus skumał od ręki, Tobie trzeba explicite?
Dzionek taki piękny...ptaszki śpiewają...nawet Gosiewskiego nie widziałem w telewizji...taki ładny dzionek...
Fanol nie martw się... Też mam nadwagę...
Siłka to spoko rzecz... Wciąga jak cholera... Najlepiej chodź na siłownie ze znajomymi... Wtedy są najlepsze efekty(chcesz ich prześcignąć w podnoszeniu na klate itp...)...
Nie ma co brać jakichś odżywek... Wystarczy dobry trening... Wzrasta i siła, i masa mięśniowa... Spada tylko masa tłuszczowa...
Wciągu 2-3 miechów podniosłem o 15 kg na klate więcej...
Siłka RLZ!
Siłka to spoko rzecz... Wciąga jak cholera... Najlepiej chodź na siłownie ze znajomymi... Wtedy są najlepsze efekty(chcesz ich prześcignąć w podnoszeniu na klate itp...)...
Nie ma co brać jakichś odżywek... Wystarczy dobry trening... Wzrasta i siła, i masa mięśniowa... Spada tylko masa tłuszczowa...
Wciągu 2-3 miechów podniosłem o 15 kg na klate więcej...
Siłka RLZ!
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Nie ma co brać jakichś odżywek...
Zależy. Jak jesteś fanatykiem to tak, rzeźbisz się i cześć. Ale jak masujesz, to tak jak ja np. jak miałem zastój na 62 kilogramie to zacząłem (jeść. a ja coś dawno ostrzeżeń nie dawałem, co? -- Tomash) kreatynę to od razu po 6 tygodniach 5 kilo skoczyło i teraz nie jem, a dalej rosnę.
Linux pieprzysz, ja zrżeram sporo odżywek, ćwicze jakieś 8 miechów
i zaczynałem od 22 kg na klate teraz robie 60 (serie rzecz jasna)
na początku to bardzo szybko idzie w zasadzie co tydzień dokładasz jakieś 2 kilo na sztange
do rzeźby też można odżywków brać HMB i tak dalej,
Fanatyk na chudnięcie to polecam HMB i L-Karnitynę
1 na budowe masy mięśniowej i lepsze tracenie tłuszczu
2 zaź na sam tłuszczyk
i zaczynałem od 22 kg na klate teraz robie 60 (serie rzecz jasna)
na początku to bardzo szybko idzie w zasadzie co tydzień dokładasz jakieś 2 kilo na sztange
do rzeźby też można odżywków brać HMB i tak dalej,
Fanatyk na chudnięcie to polecam HMB i L-Karnitynę
1 na budowe masy mięśniowej i lepsze tracenie tłuszczu
2 zaź na sam tłuszczyk
Przychylam. Przy czym to drugie najlepiej w płynie. A HMB najlepiej włożyć w kanapkę albo utopić w tej karnitynie, tablety mają tak paskudny smak, że się porzygać można jeśli szybko nie wleci w gardło.Manfred pisze:Fanatyk na chudnięcie to polecam HMB i L-Karnitynę
BTW, Manfred, nie wiedziałem że pakujesz
Z chemią są niestety trzy problemy, przez które nie polecałbym Fanatykowi ani żadnemu zaczynającemu na poważnie odchudzanie:
1) Nie do końca zbadane jest działanie suplementów u osób mających problemy z np. układem krwionośnym - nie polecałbym brać HMB wysokociśnieniowcowi
2) Suple to zawsze ingerencja w metabolizm, który po ich odstawieniu czasem lubi "wrócić" do poprzedniej biochemii. Co może prowadzić do efektu jojo. Czyli paskudnej frustracji.
3) U wielu osób po krótkiej suplementacji wyrabia się, z lenistwa, poczucie "jem chemię, więc chudnę" i porzucenie ćwiczeń. Sam to kiedyś u siebie zauważyłem. Żeby była jasność - nie warto. Chemia to tylko katalizator, sam proces jednak wciąż trzeba samodzielnie nakręcić ruchem.
Uch, aż dziś chyba zrobię comeback na siłkę po kilkumiesięcznej nieobecności
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jak się nakręcił .Tomash pisze: Uch, aż dziś chyba zrobię comeback na siłkę po kilkumiesięcznej nieobecności
Sorry za przekleństwo, zagalopowałem się .
I Fanatyku pamiętaj, dieta najważniejsza . I jedz z głową, a nie z Mc Donalda .
Niema masy - niema klasy.Skavenblight pisze:Po co się odchudzać?
Ja tam nigdy dłużej jak 2 tyg. nie próbowałam. Szkoda życia!.
@Tomash
Dzięki, na pewno sprawdzę. Co do trzech punktów:
1) Mam normalne ciśnienie, ku szokowi mojego lekarza (24 godzinne badanie ciśnienia).
2) Takie samo ryzyko przy wszystkim co związane z odchudzaniem - po prostu należy dbać o formę.
3) Nie jestem głupi - juz przez to przechodziłem.
@Skavenblight
Cała przyjemność po mojej stronie, szczególnie spodobały mi się różne rodzaje biczów jakie raczyliśmy wymyśleć podczas rozmowy.
@Tomcio
Masz dowody że tam byłem?
Dzięki, na pewno sprawdzę. Co do trzech punktów:
1) Mam normalne ciśnienie, ku szokowi mojego lekarza (24 godzinne badanie ciśnienia).
2) Takie samo ryzyko przy wszystkim co związane z odchudzaniem - po prostu należy dbać o formę.
3) Nie jestem głupi - juz przez to przechodziłem.
@Skavenblight
Cała przyjemność po mojej stronie, szczególnie spodobały mi się różne rodzaje biczów jakie raczyliśmy wymyśleć podczas rozmowy.
@Tomcio
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
lol, żadne tam odżywki.
przestań jeść donaty czy inne jagodzianki co chwilę, zrezygnuj z frytek i hamburgerów. Higieniczny tryb życia.
3 posiłki dziennie zdrowe i smaczne. nie zapominaj o śniadaniach.
a tak bieganie, rower, jakaś gra w piłkę czy kosza i tyle.
jak nie będziesz podjadał to ładnie schudniesz
przestań jeść donaty czy inne jagodzianki co chwilę, zrezygnuj z frytek i hamburgerów. Higieniczny tryb życia.
3 posiłki dziennie zdrowe i smaczne. nie zapominaj o śniadaniach.
a tak bieganie, rower, jakaś gra w piłkę czy kosza i tyle.
jak nie będziesz podjadał to ładnie schudniesz
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Takie pierwsze skojarzenie jak się zobaczyło twoje zdjęcia .Katylina pisze: @Tomcio
No właśnie, poza tym jak zaczyna to i po ch** ?Pawełek pisze:lol, żadne tam odżywki.
Nie poszedłem na siłkę, jest tak duszno i gorąco, że nie mam siły wyjść z domu. Jak uda mi się wstać rano przed upałem, pójdę pobiegać chociaż.
Dziś miałem swój pierwszy wieczór z wycinaniem w styrodurze i tak fajnie to mi się dawno nic nie modelowało
Dziś miałem swój pierwszy wieczór z wycinaniem w styrodurze i tak fajnie to mi się dawno nic nie modelowało
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: