http://pl.youtube.com/watch?v=NXSuZHNO548Scimitar pisze:A ja widziałem filmik z osobą strzelającą z łuku, nawet bez użycia rąk Niech no znajdę ten link od JJa.
No, ale jak wtedy ma ktoś trzymać sztandar?
Moderator: Gremlin
http://pl.youtube.com/watch?v=NXSuZHNO548Scimitar pisze:A ja widziałem filmik z osobą strzelającą z łuku, nawet bez użycia rąk Niech no znajdę ten link od JJa.
No dobra, przejrzałes mniebigpasiak pisze:no Christos to nie milales troche szczescia a mega szczescie
Nie przydał. Piątka wardencerów z magiem siedziała, jak napisałem w lasku na środku stołu i starali się nie pokazywać. Ale gdyby jednak ktoś pokusił się ich zaatakować (las nie jest na tyle duży żeby z każdej krawędzi zachować te dwa cale i musiałem się liczyć że z którejś strony będą wystawać) to zawsze te zabezpieczenie na lordzie jest. Ten ward to asekuracja. Najlepiej żeby się nie przydał ale w razie czego mag ma jako taką szanse.bigpasiak pisze: powiedz mi jeszcze czy przydal sie Tobie ward na lordzie i czemu chciales go zastosowac
Tu się przyznam że od czasu do czasu lubię poeksperymentować. W sumie mogłem go nie brać, ale skoro miał być standard na DMP to nie zrezygnowałem (tak jak raf nie rezygnował z 3 dział). Poza tym wiedziałem że raf będzie miał sporo piechoty i tu chciałem cos wskórać. Ewentualnie próbować spanikować załogę dział.bigpasiak pisze: i Starfire Arrows na malym magu. na co liczyles przy dobrze opancerzonym imperium? przy szczurach lub O&G to rozumiem i wiem ze zamierzales taka rozpe na DMP wziac jednak troche ryzykowne takie zagranie...
Co do Scimiego i łuku na BSB to poruszyłem znowu tę kwestie ( w trochę innym kontekście) w Dyskusji Ogólnej w temacie "Co jest z tym Limited”?bigpasiak pisze:oczywiscie bedac soba nie omieszkam Wam wytknac BSB z "magicznymi kamieniami" [bo przeciez BoL to nie luk...] ale juz nie chce mi sie klocic z Scimitarem ktory jest ta opcja tak zachwycony ze ach ach...
No ta dodatkowa kostka mnie kusi strasznie, ale nie mam za bardzo gdzie tego dać, bo dużym magiem podejrzewam, że w większości przypadków będę brał beastaWych pisze:Ja bym tylko zmienil uklad przedmiotow na archmagu na nieskonczona posuwaczke lasow + 2 DS, a na jednym z 2 lvl dal dodatkowa kosc dispela powyzej 3.