TK dostaną darmowego sfinksa oraz +4PD +4DD? I jak bedziesz to pisał to wyobrax sobie ze Crus jednak jedzie i dorzuć pare boostów do bestii "darmowy beastlord" to świetny pomysl ; )Shino pisze:bedzie na dniach. A zmiany na prawde niewielkie z zeszlego etc.
Oczywiscie moje zeby kudlaty mial troche radosci.
Master w Babicach 17-18.11.2012
Re: Master w Babicach 17-18.11.2012
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
jestem za-Qc- pisze: TK dostaną darmowego sfinksa oraz +4PD +4DD?
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Mam sporo prywatnej roboty dlatego też jest opóźnienie z pełnym tematem.
Po rozmowach z Shinem ograniczenia ETC na turniej nie zmienią się tak drastycznie by wymagało to kupowania nowych figsów czy zmieniania bazowej rozpiski.
To będzie kosmetyka, więc nie martwcie się o brak czasu.
Jak tylko znajdę 30 min wolnego od prywatnej pracy to w kleje wszystko.
Po rozmowach z Shinem ograniczenia ETC na turniej nie zmienią się tak drastycznie by wymagało to kupowania nowych figsów czy zmieniania bazowej rozpiski.
To będzie kosmetyka, więc nie martwcie się o brak czasu.
Jak tylko znajdę 30 min wolnego od prywatnej pracy to w kleje wszystko.
-
- Wałkarz
Pierwsza strona uzupełniona.
Wiem że brakuje jeszcze ograniczeń ETC, ale te będę w najbliższą niedziele wieczorem.
Jak by były jakieś błędy w pierwszym poście lub pytania to pisać.
Pozdrawiam.
Wiem że brakuje jeszcze ograniczeń ETC, ale te będę w najbliższą niedziele wieczorem.
Jak by były jakieś błędy w pierwszym poście lub pytania to pisać.
Pozdrawiam.
-
- Wałkarz
Mówisz i masz - robione na szybko bez spoglądania na słownik ;p
- morgan10005
- Falubaz
Co do dojazdu autobusem to mogą być zmiany w zależności gdzie się metro zapadnie lub drogowcy pomyślą o remontach.Dojazd z Warszawa Centralna:
Wsiadacie do autobusu nr 109 (na dworcu ma pętle) i jedziecie do stacji końcowej jaką jest Os. Górczewska.
Tam wsiadacie w autobusy Lini: 712, 714, 719, 729 i jedziecie w stronę Starych Babic.
Wysiadacie na przystanku: "RYNEK" = dalej patrz mapka
W razie kłopotów dzwońcie do Śmiecha - nr poniżej
strona ztm: http://www.ztm.waw.pl/
jak będą zainteresowani to pomogę ogarnąć połączenie komunikacją miejską.
1. Czemu drużyna pauzująca dostaje 42 punkty? nie za dużo? max z 3 bitew jest tylko 40.
2. Macie nieaktualny link do uściśleń.
2. Macie nieaktualny link do uściśleń.
Czyżbyś uważał że to jedyna szansa ; p ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Żeby dostać baye trzeba mieć najmniej punktów na turnieju a do tego musi być nieparzysta liczba drużyn ^^
dostawanie maksa za baya to też chyba nie jest najlepszy pomysł.
Od punktacji za baya (który chyba na wszystkich drużynówkach euro był tak rozwiązywany?) chyba ważniejsze są ograniczenia, mam nadzieję, że Śmiechu albo Org znajdą dziś chwilę, żeby je wrzucić?
Przy okazji, skoro zmieniła się errata do rulebooka, to power scroll dostaje auto-bana mam nadzieję?
Przy okazji, skoro zmieniła się errata do rulebooka, to power scroll dostaje auto-bana mam nadzieję?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.