to w sumie potwierdza tylko moje zdanie. jesli chodzi o GW i przecieki/plotki to za pewniaka mozna brac tylko pierwszy AB oraz pierwszy codex. cala reszta ulega zmianie.
@smh
nie podoba mi sie

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
I to ma być kryterium - tak rzeźbić figsy, żeby failcast wydoliłSmh pisze:mi za bardzo przypomina tegoroczną edycję
ale pomyśleli... rzeźba jest tak zrobiona, że nie będzie elementów, które mogłyby być źle odlane z faincastu...
serio, nie widzę powodu dla którego ten kraś jest tak 'zbitą' masą... a ja w piracie nie mam pochwy miecza i paska do pistola...smiejagreg pisze:I to ma być kryterium - tak rzeźbić figsy, żeby failcast wydoliłSmh pisze:mi za bardzo przypomina tegoroczną edycję
ale pomyśleli... rzeźba jest tak zrobiona, że nie będzie elementów, które mogłyby być źle odlane z faincastu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
otóż... nie...faj3r pisze:faktycznie, tragiczny![]()
...tak jak i gazeta ostatnimi laty. finecast'a pozwolę sobie nie komentować, bo sensu większego to nie ma. Wszyscy niestety wiedzą jak jest
bąble były tragiczne tylko na samym początku... od jakichś kilku miesięcy spokój i cisza w tym temacie... oczywiście są małe niedoróbki, ale metal też je miał, więc nie biorę ich pod uwagę... by nie było, największy 'bąbel' jaki widziałem to brak zadu konia... dosłownie pół dupy mu urwałosmiejagreg pisze:Nikomu tu raczej nie chodzi o jakość szczegółów, a o bąble failcastowe - sprawdzałeś większą ilość figsów pod tym względem? Nie ma ubytków?
Dobry by był na dioramę jako padlinaSmh pisze: największy 'bąbel' jaki widziałem to brak zadu konia... dosłownie pół dupy mu urwało
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
panterq pisze:Hehe, miażdży ogry. O ile trafi.
to tak jak by tak samo jak wszystko <przydał_by_się_emot_pijacy piwo>Infernal Puppet pisze:Raczej "o ile nie zarobi wcześniej kulą z ironblastera"
taki?Morog pisze:
to tak jak by tak samo jak wszystko <przydał_by_się_emot_pijacy piwo>
Konkretniej - proszę bardzo:Morog pisze:tak konkretniej się nie da?![]()
zresztą i tak sam przetestuje
na organki wszyscy narzekali, a mi się sprawdzają krwaaaaawo