Polski Warlord
Polski Warlord
Nie ukrywam, że system bardzo mi się spodobał, ale... Fajnie by było z kimś grać. Widzicie jakąś przyszłość dla tego systemu? Tak na oko ile osób w Polsce może w to grać?
Chętnie. Ja gram krasiami (chociaż modele głównie nie-Reaperowe, więc nielegalneDiabeuu pisze:Po zakupie podręcznika do II decyzji, zdecydowanie wracam do systemu!
@wenanty - może zatem jakaś partyjka w przyszłości (okolice września).Mam krasie, elfy i necropilia też by się uzbierały

Moje życie aktualnie jest dalekie od normy, ale jak będziemy czekać, żeby wszystkim się ułożyło, to nie zagramy w ogóleDiabeuu pisze:Jako, że moje życie wróciło (chyba) do normy to może Wenanty jakaś mała partyjka - czas i miejsce do uzgodnienia![]()
pozdrawiam

W gronie rodzinnym (synowie&ja) ustaliliśmy, że jako pierwszego Diabeuuowego wroga wystawiamy mojego starszego (15 lat, Overlords). Ma nowy pomysł na armię i doszła paczka z większością figurek, więc będzie większość w podkładzie, a reszta to jakieś żenujące proksy

Najchętniej zagra(my) w Paradoksie. Tym dotychczasowym, na Jezierskiego. Jak masz lepszy pomysł, to mów - dojedziemy w mieście gdzie trzeba (byle nie na Bemowo - żyjemy na linii Stegny-Saska Kępa). Najbardziej pasują nam weekendy, najchętniej przed południem lub niewiele po południu (obaj moi synowie są nieletni, więc unikam z nimi weekendowo-wieczornych wizyt w knajpach). Odpisz.
EDIT: wycięty numer telefonu.
Ostatnio zmieniony 27 paź 2012, o 21:32 przez wenanty, łącznie zmieniany 1 raz.
O proksy nie macie się co martwić ja też będę miał większość w proksach.
Pardoks jak najbardziej mi pasuje, weekend przed południem również - poza najbliższą sobotą, nie będzie minie wtedy w Warszawie. Później bez problemu, kwestia ustalenia dokładnej godziny.
Jeśli nie będzie problemu zagrałbym na elfach lub korborlasach z savage north, jeśli będziecie woleć podstawową II edycję to krasnoludy będą gotowe na potyczkę - kwestia punktów na jakie byśmy zagrali.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Konrad
Pardoks jak najbardziej mi pasuje, weekend przed południem również - poza najbliższą sobotą, nie będzie minie wtedy w Warszawie. Później bez problemu, kwestia ustalenia dokładnej godziny.
Jeśli nie będzie problemu zagrałbym na elfach lub korborlasach z savage north, jeśli będziecie woleć podstawową II edycję to krasnoludy będą gotowe na potyczkę - kwestia punktów na jakie byśmy zagrali.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Konrad
Nowe elfy świetnie, Korborlas również (nauczymy się przynajmniej kilku nowych specjali). Krasnoludy z podstawki mniej chętnie - sam nimi gram, więc opcji poznawczych będzie dużo mniej. Przygotuj się, że przyjdziemy we trzech (zawodnik i jego młodszy brat oraz ojciec jako couch i masażysta) ale możemy wyznaczyć limit narad, żebyśmy Cię rodzinnie nie przytłoczyliDiabeuu pisze:O proksy nie macie się co martwić ja też będę miał większość w proksach.
[...] Pardoks jak najbardziej mi pasuje, weekend przed południem również - poza najbliższą sobotą, nie będzie minie wtedy w Warszawie. Później bez problemu, kwestia ustalenia dokładnej godziny [...] Jeśli nie będzie problemu zagrałbym na elfach lub korborlasach z savage north, jeśli będziecie woleć podstawową II edycję to krasnoludy będą gotowe na potyczkę - kwestia punktów na jakie byśmy zagrali.