Tylko w ten sposób można poćwiczyć "ten" mięsieńSkavenblight pisze: Sport lepiej pouprawiajcie, albo seks, najprzyjemniejszy i też mięśnie wyrabia
Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ekhm... o ile się nie mylę to to mięsień nie jest
Ojejej... mam nadzieję że mojemu kręgosłupowi nic nie bezie.. strzelam na razie z 24kg longbowa. Anglicy strzelali z ok.50kg i więcej a małe żółte ludki to sie boje w ogóle myśleć.... ale oni mieli śmieszne kręgosłupy
Ojejej... mam nadzieję że mojemu kręgosłupowi nic nie bezie.. strzelam na razie z 24kg longbowa. Anglicy strzelali z ok.50kg i więcej a małe żółte ludki to sie boje w ogóle myśleć.... ale oni mieli śmieszne kręgosłupy
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Z dwojga złego lepiej gadać o seksie niż o sterydach... ale jak tam chcecie
Jeszcze tylko ostatnie słowo:
Otóż słynny numer Newsweeka sobie ostatnio zakupiłam, gdzie jest dramatyczny artykuł o tym, jak to gimnazjum&liceum się stacza, młodzież się tylko rucha po kątach itd. Jest tam też relacja imprezowej nastolatki z jakiegoś imprezowego weekendu. I zdanie, które mnie rozwala.
"Bzykanko było ostre, facet napakowany jak szafa".
Cóż, kiedy ja czytając to myślę o naszym drogim szafci :lol::lol:
Jeszcze tylko ostatnie słowo:
Otóż słynny numer Newsweeka sobie ostatnio zakupiłam, gdzie jest dramatyczny artykuł o tym, jak to gimnazjum&liceum się stacza, młodzież się tylko rucha po kątach itd. Jest tam też relacja imprezowej nastolatki z jakiegoś imprezowego weekendu. I zdanie, które mnie rozwala.
"Bzykanko było ostre, facet napakowany jak szafa".
Cóż, kiedy ja czytając to myślę o naszym drogim szafci :lol::lol:
Obawiam się, że gram na gitarze ze dwa razy dłużej od Ciebie.Sykstus pisze:E tam ja nie chodzę na żadną siłkę i za sucharka się nie uważam wystarczy że gram na gitarze to jest dopiero ćwiczenie (zwłaszcza jak jakiś szybki kawałek jest )
Obawiam się też, że chrzanisz
Tak jak Ci Tomcio napisał - jeśli wziąłeś te teksty o koksie na serio, to zdecydowanie powinieneś zmienić płatki śniadanioweSykstus pisze:A jak będziesz wżerał te Ruskie dopingi to na 100% nie będziesz zdrowszy o demie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
@Tomash ja gram 4 lata więc już potrafię zagrać coś szybkiego Po odpowiednim treningu Trzeba zapamiętać gdzie kłaść palce ;P I poczuć rytm (qr%^ z tym rytmem to jakbym o techniawie mówił ..... łee)
Dawno nie jadłem płatków śniadaniowych... to może dlatego ;P Muszę w końcu skosztować Khorne Flakes
Dawno nie jadłem płatków śniadaniowych... to może dlatego ;P Muszę w końcu skosztować Khorne Flakes
W grze internetowej pokroju "MU" , "L2" itp.Manfred pisze:50 razy wieksze doświadczenie w czym ?
Ruskie są jednymi z lepszych.i znowu ruskie dopingi wcale podobno nie gorsze od zachodnich odpowiedników, sądze że większośc to myśli że jak coś ruskie to pędzone u ruska w piwnicy
A wiesz jaka jest MOC jak wyciska się 150 na klate?Mastema pisze:Z gitarką człek się wyżyje, czuje moc w łapie, uwierz mi
Rzeczywiście siłowe.A z siłowych to ja trenuje łucznictwo tradycyjne i bardzo mi się podoba.
Ten tekst mi się najbardziej podoba .a ręce i klate się nieco przypakowuje przy tym.
Przez męczy rozumiem, że nie masz o czym spamować ?Skavenblight pisze:Jezu, przestańcie gadać o tych mięśniach, bo mnie to męczy
Ja robie do półciężkiej i sie zapisuje na boks. Żebym mógł komuś legalnie obić ryja .Komu tym chcecie przyszpanować? Sobie? Nie warto hodować sobie mięśni sterydami, żeby dorobić się poczucia własnej wartości.
No to jest jakiś tam sport . Jakby nie patrzeć.Sport lepiej pouprawiajcie
Boks to akurat bardzo słaby pomysł, zakładając że chce się za 10 lat być w trochę lepszym stanie niż wielki Ali dziś:
http://vivartha.net/full-contact.php
http://vivartha.net/full-contact.php
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
a ja tam lubie boks chociaz raczej nie uprawiam... przynajmniej można się wyżyć na ringu czyli jak to napisał TomCio legalnie obić komuś ryja. Skoro ktoś ma taką potrzebe to lepiej żeby robił to na ringu z drugim kolesiem o podobnych zamiłowaniach 1:1 niż żeby z kumplami pod blokiem w 10:1 jak to się często zdarza...Tomash pisze:Boks to akurat bardzo słaby pomysł
Ja pakuje bo po prostu lubię... Nie ma co jak się porządnie zmęczyć po stresującym dniu...
Czelendż????TomCio pisze: Ja robie do półciężkiej i sie zapisuje na boks. Żebym mógł komuś legalnie obić ryja
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD