Tylko w ten sposób można poćwiczyć "ten" mięsieńSkavenblight pisze: Sport lepiej pouprawiajcie, albo seks, najprzyjemniejszy i też mięśnie wyrabia
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Obawiam się, że gram na gitarze ze dwa razy dłużej od Ciebie.Sykstus pisze:E tam ja nie chodzę na żadną siłkę i za sucharka się nie uważam wystarczy że gram na gitarze to jest dopiero ćwiczenie (zwłaszcza jak jakiś szybki kawałek jest)
Tak jak Ci Tomcio napisał - jeśli wziąłeś te teksty o koksie na serio, to zdecydowanie powinieneś zmienić płatki śniadanioweSykstus pisze:A jak będziesz wżerał te Ruskie dopingi to na 100% nie będziesz zdrowszy o demie
W grze internetowej pokroju "MU" , "L2" itp.Manfred pisze:50 razy wieksze doświadczenie w czym ?
Ruskie są jednymi z lepszych.i znowu ruskie dopingi wcale podobno nie gorsze od zachodnich odpowiedników, sądze że większośc to myśli że jak coś ruskie to pędzone u ruska w piwnicy
A wiesz jaka jest MOC jak wyciska się 150 na klate?Mastema pisze:Z gitarką człek się wyżyje, czuje moc w łapie, uwierz mi
Rzeczywiście siłowe.A z siłowych to ja trenuje łucznictwo tradycyjne i bardzo mi się podoba.
Ten tekst mi się najbardziej podobaa ręce i klate się nieco przypakowuje przy tym.
Przez męczy rozumiem, że nie masz o czym spamowaćSkavenblight pisze:Jezu, przestańcie gadać o tych mięśniach, bo mnie to męczy
Ja robie do półciężkiej i sie zapisuje na boks. Żebym mógł komuś legalnie obić ryjaKomu tym chcecie przyszpanować? Sobie? Nie warto hodować sobie mięśni sterydami, żeby dorobić się poczucia własnej wartości.
No to jest jakiś tam sportSport lepiej pouprawiajcie
a ja tam lubie boks chociaz raczej nie uprawiam... przynajmniej można się wyżyć na ringu czyli jak to napisał TomCio legalnie obić komuś ryja. Skoro ktoś ma taką potrzebe to lepiej żeby robił to na ringu z drugim kolesiem o podobnych zamiłowaniach 1:1 niż żeby z kumplami pod blokiem w 10:1 jak to się często zdarza...Tomash pisze:Boks to akurat bardzo słaby pomysł
Czelendż????TomCio pisze: Ja robie do półciężkiej i sie zapisuje na boks. Żebym mógł komuś legalnie obić ryja