Galeria Mordheim
Heh... Na turnieje raczej ich nie będę wystawiał... no może czasem jak mi się znudzą skaveni, reikland i WH Ich celem jest przede wszystkim upiększanie mojej półeczki
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
-
- Kretozord
Leżał i sie kurzył, teraz będzie stał i robił to samo, zmalowany w 1 dzień:
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
BuXi - mój rozmiłowany w teoriach spisku umysł wietrzy tu wielki plan przeciwników mego syna Maxa, którego bronię do ostatniej kropli krwi! Z pewnością przekupili Cię, byś zrobił kontrowersyjne figurki, aby sprawdzić, czy jestem hipokrytką i spalę Cię na stosie, skażonego Chaosem syna pierworodnego w swej hipokryzji oszczędzając. Niedoczekanie
Szczerze? Mnie ten pomysł ani ziębi, ani grzeje. Nie działa na mnie zupełnie, ani nie oburza, ani nie śmieszy, ani nie denerwuje. Do turnieju dopuszcza się z reguły wszystko, nawet niepomalowane baryły bez łapek, więc i to by przeszło. Jeśli miałbyś odwagę spojrzeć w oczy przeciwnikowi, to czemu miałbyś tym nie zagrać
Cieszę się jednak, że to skullpassowe modele
Kurka - zagrałbyś w Mordheim, a nie tylko malował
Gnom - średnio widoczne są te modele na zdjęciach
Szczerze? Mnie ten pomysł ani ziębi, ani grzeje. Nie działa na mnie zupełnie, ani nie oburza, ani nie śmieszy, ani nie denerwuje. Do turnieju dopuszcza się z reguły wszystko, nawet niepomalowane baryły bez łapek, więc i to by przeszło. Jeśli miałbyś odwagę spojrzeć w oczy przeciwnikowi, to czemu miałbyś tym nie zagrać
Cieszę się jednak, że to skullpassowe modele
Kurka - zagrałbyś w Mordheim, a nie tylko malował
Gnom - średnio widoczne są te modele na zdjęciach
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Niemniej jednak, z tego, co widać, całkiem elegancko banda się prezentuje.
Przede wszystkim zaś widać, że makiety macie porządnie wykończone co do ostatniego detala i ostatniej kostki bruku, co na rodzimych stołach mordheimowych nieczęsto się zdarza.
Wracając do bruku, jest świetny. Uchylisz rąbka tajemnicy, jak i z czego wykonany? Tylko nie mów, że każda kostka po kolei wycinana i przyklejana (co prawda tym większy byłby należny Wam szacunek, ale mam jednak nadzieję, że jest to jakaś efektywna metoda hurtowo-taśmowa).
Przede wszystkim zaś widać, że makiety macie porządnie wykończone co do ostatniego detala i ostatniej kostki bruku, co na rodzimych stołach mordheimowych nieczęsto się zdarza.
Wracając do bruku, jest świetny. Uchylisz rąbka tajemnicy, jak i z czego wykonany? Tylko nie mów, że każda kostka po kolei wycinana i przyklejana (co prawda tym większy byłby należny Wam szacunek, ale mam jednak nadzieję, że jest to jakaś efektywna metoda hurtowo-taśmowa).
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Tak jak pisałem w temacie Nasze Miasta, nie jestem autorem stołu na którym obecnie gramy ale wczoraj przeprowadziłem mały test i bruk został wykonany w taki sposób że płaską płytę styrodurową ponacinano , tępą częścią noża (takiego jakiego używa się przy np. tapetowaniu), więc jeszcze raz nie ostrze a tępa część delikatnie rozpychając na boki aby szczeliny były troszkę szersze, następnie szary akryl jako baza ( świetnie sprawdza się chiński do kupienia w sklepie dla plastyków), jak wszystko ładnie zaschnie zalewamy bardzo rozwodnionym chaos blackiem lub jeszcze lepiej i taniej pactrą (UWAGA Musi być dosyć rzadka, jeśli nie chcemy mieć czarnego bruku), i jeszcze raz jak wszystko ładnie zaschnie delikatnie rozjaśniamy szarym i później białym (drybrushem). Widoczne gdzieniegdzie czerwone kostki brukowe trzeba już namalować.
No cacuszka, chętnie zobacze makiety i stoł z dalszej perspektywy. Chłopaki łapcie za aparat i pstrykajcie ile wlezie bo widzę że jest co fotografować.
No i gratuluje wykonawcy cierpliwości.
No i gratuluje wykonawcy cierpliwości.
Kompilacja zasad oficjalnych i nieoficjalnych w naszym ojczystym języku.
http://paradoks.net.pl/read/1698
http://paradoks.net.pl/read/1698
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
no niestety banda nie moja... jedynie malowałem i konwertowałem na zamówienie. Z tego co wiem to i tak nie jest pelna. Koleś planuje dokupić jeszcze zealotów i flagellantsów i chyba jeszcze jakiś stary wzór łowcy... kolekcjoner...
Za to moja banda jest w trakcie malowania. Własciwie są to figurki wyciągnięte z armii krasnoludów WFB ale wszystko pasuje więc jest ok
Za to moja banda jest w trakcie malowania. Własciwie są to figurki wyciągnięte z armii krasnoludów WFB ale wszystko pasuje więc jest ok
Zajebioza mnie powaliła na kolana i już zaczynam odczyniać znak Sigmara i modlić się do tego człeczego boga, a przecież moje kohorty wyznają i walczą ku większej chwale Rogatego Szczura.
Banda naprawdę konkret! Świetnie pomalowana i skonwertowana - szacuneczek
He -he , Motor czyżby Twoje szczurki na widok lśniących zastępów Sigmara popuściły kleksa piżma strachu ?
He -he , Motor czyżby Twoje szczurki na widok lśniących zastępów Sigmara popuściły kleksa piżma strachu ?
"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"
Ja to nazywam odwrót taktyczny i jeszcze tu wrócę;p
Po prawdzie kiedyś im się zdarzyło spieprzyć przed stunded Warior Priestem i Knocked down Flagelantem a miałem na stole 12-13 szczurków z 17 osobowego składu. Shit hapens;p
Po prawdzie kiedyś im się zdarzyło spieprzyć przed stunded Warior Priestem i Knocked down Flagelantem a miałem na stole 12-13 szczurków z 17 osobowego składu. Shit hapens;p
-
- Kretozord
Bardzo fajni, gratuluję
Wrzucaj fotki na photobucket.com i obok miejsca do wczytywania są opcje, tam nastaw limit fotek do 1MB
Wrzucaj fotki na photobucket.com i obok miejsca do wczytywania są opcje, tam nastaw limit fotek do 1MB
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Rakso, zanim pochwalę Twoich Łowców, stwierdzę iście offtopicowo, że masz świetną paszczękę krasnoluda w awatarze. Strasznie mi się ten grymas gniewu podoba. Czy mógłbyś wrzucić zdjęcie całej tej figurki?
Przechodząc do meritum pochwały, nie mogę chyba nie zauważyć, że dzięki takim bandom jak Twoja, czy Sykstusa, bandy WH skaczą na pierwsze miejsca rankingów najbardziej estetycznych rodzajów band w polskim Mordheim .
Przechodząc do meritum pochwały, nie mogę chyba nie zauważyć, że dzięki takim bandom jak Twoja, czy Sykstusa, bandy WH skaczą na pierwsze miejsca rankingów najbardziej estetycznych rodzajów band w polskim Mordheim .
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!