DMP - Polcon 2007, 1-2.09.2007, Warszawa
Jeśli chcecie udowodnić Dzikowi, ze śląsk nie jest czarną pipą batlla to myślę, że może coś sę z tym zrobi.zafael pisze:mam prosbe:
jak wygladaja chellenge,
W zasadzie tak jak napisał Shino. Podstawki musza być wymodelowane. Sam piasek nie wystarczy (chyba ze w khemri), i moga być różnie schematy modelowania.zafael pisze: w jakim formacie rozpy wysylamy
czy moze byc sam piasek na podstawce
czy moga byc rozne podstawki? bo mam od 2ch kumpli armie.
Głodnemu jedno na myśli.zafael pisze: czy beda jakies d... - kobiety lekkiego obyczaju

Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
a tam mój kumpel w 3 gimnazjum latał z tym nadrukiem na koszulce na wycieczce i nikt (nawet nauczycie) sie nie czepialiChory pisze:A twój avatar?Prosiłbym nie poruszać takich kwesti na publicznym forum. To czytają również osoby młodsze i nie wydaje mi się by było to dobrym sposobem wychowywania tego kiełku batlowego.![]()

- Shakin' Dudi
- Masakrator
dajcie w regulaminie turnieju ten link do pozwolenia dla rodziców :/ tego debilstwa.... :/ Mam nadzieje Szafa, ze warto sie tak trudzic
Jestem ciekaw jak sprawdzą wiarygodność tego

Jestem ciekaw jak sprawdzą wiarygodność tego

Dzik ma chellenge z slaskimi ekstremistamiGreen Knight pisze:Jeśli chcecie udowodnić Dzikowi, ze śląsk nie jest czarną pipą batlla to myślę, że może coś sę z tym zrobi.zafael pisze:mam prosbe:
jak wygladaja chellenge,
ja mysle o innym sparingu, bo chyba sie 2x Dzika wyzwac nie da

- Shakin' Dudi
- Masakrator
Dzik i Dzik i DZik...
nie DZIK, tylko Lubelskie Kiełbasy ;] ( z jedną kiełbasą Krasnystawską i dwiema Łęczyńskimi
)

Shino spokojnieShakin' Dudi pisze:Dzik i Dzik i DZik...nie DZIK, tylko Lubelskie Kiełbasy ;] ( z jedną kiełbasą Krasnystawską i dwiema Łęczyńskimi
)
raban podniosl Dzik ze Slask to warholstwo, zadupie i biala plama na mapie
jedziemy to sprosowac grajac z nim, a do[piero pozniej jakby przy okazji z jego wspanialym Teamem

Jak nie ekstremisci to my sie dopierzemy do ich tylkow

Myślę że cały "raban", wyciągną Trupank, twierdząć że są wśród was znakomici gracze, tylko mają słabe miejsca w lidze, bo nie jeżdzą po masterach.
Obrażał Thuriona, którego nigdy chyba nie widział i nie wie jak gra. Przyjedzcie na Dmp, zajmijcie miesce w top 10 to napewno udowodnicie, ze nie jest tak jak pisze Dzik. Zacznijcie jeżdzić na mastery. Nie dla punktów, tylko by spotkać sie z świetnymi ludzmi z całej polski. Zajmując regularnie miejsca w czołówce masterów będziecie mogli udowodić, że prezentujecie wysoki poziom. Puki nie udowodnicie że coś jesteście warci luzie będą pisać że jesteście plamą na mapie.
Obrażał Thuriona, którego nigdy chyba nie widział i nie wie jak gra. Przyjedzcie na Dmp, zajmijcie miesce w top 10 to napewno udowodnicie, ze nie jest tak jak pisze Dzik. Zacznijcie jeżdzić na mastery. Nie dla punktów, tylko by spotkać sie z świetnymi ludzmi z całej polski. Zajmując regularnie miejsca w czołówce masterów będziecie mogli udowodić, że prezentujecie wysoki poziom. Puki nie udowodnicie że coś jesteście warci luzie będą pisać że jesteście plamą na mapie.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
nam tez sie jeden gracz wykruszył :/ szukamy własnie....
JJ?
JJ?
To może decyzja w te lub we wte ?? Bo to daje duże pole manewru moim zdaniem (czyli zamienianie gracza w zależności z kim przyjdzie grać danej armii). Wiadomo - częśćto z czystej zabawy zrobi, ale niektórzy mogą to wykorzystać w innym celu.Green Knight pisze:Puki rospy zostaja takie same to może nie być problemów. Choć wolałbym bym każdy grał swoją armią.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Czy mozna dostać pewną (wiążącą) odpowiedź od organizatorów?? Bo dla Łódzkiej Ośmiornicy Beta miałoby to dość duże znaczenie...Maciek Paraszczak pisze:Czy w drużynie można wymieniać się armiami for fun? Np. w pierwszej bitwie ja gram TK,a Kędziorek Dwarfami, a w drugiej odwrotnie?
A jako, że do jutra trzeba wysłać rozpiski wolałbym wiedzieć dzisiaj