Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: Mistrzostwa Podsbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biał

Post autor: QQrydza »

za to tetto eko, manfred malagor i slugtounge juz tak?

Zróbcie zwarzywionych speciali jak kiedys
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Jankiel pisze:
Ponadto niektórzy będą zbanowani, nawet jeśli normalnie mieliby się zmieścić (np. Teclis, Thorek)
Dobry pomysł. Po tym, jak armie z Thorekiem i Teclisem zajęły 7 miejsc w top 10 poznańskiego mastera nie ma innego wyjścia.
Teclis na euro to tylko kadłubek jego pełnych możliwości. Zresztą na razie wygrywa opcja 1800, a tam i tak się nie mieści ;)

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Nie rozumiesz. Większość speców uznawanych za game breakerów nie pojawiała się w Poznaniu, a jeśli już byli, to nic nie ugrali. Jest wielu hero speców którzy gniotą system, ale np taki Thorek się do nich nie zalicza, bo jest drogi i niewiele daje.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Na MPekach spec hero zawsze byli ok ścięci - czyt. żaden nic nie ugrał ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

panterq pisze:Nie rozumiesz. Większość speców uznawanych za game breakerów nie pojawiała się w Poznaniu, a jeśli już byli, to nic nie ugrali. Jest wielu hero speców którzy gniotą system, ale np taki Thorek się do nich nie zalicza, bo jest drogi i niewiele daje.
Spece uznani za gamebreakerów byli w poznaniu ścięci zasadami euro - przy braku ograniczeń to inna bajka. Grałem przeciwko Teclisoi nie jeden raz i wiem co potrafi. Thorek też nie jest ułomkiem.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Po co spece na 1800 malo ktory sie miesci, na 2k jest juz nieco lepiej...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Mnie tam malagor i slugtounge wchodzi ;p co kto lubi ; p

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Jest format and stuff :D

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Tym openem to dowaliłes do pieca. No ale spoko niech bedzie ; p liczyłem choc na ciecia w magii a nawet LoS od czarów nie wszedł

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

Post autor: DarkAngel »

Zgłaszam się - Radosław Prach DE
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Luzik damy rady fajny format tylko szkoda tych malych punktow :)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

fajne - zagram ! Zastanówcie się na Teko coś tam w lizakach który wali ifkę na każdym dublecie - on się mieści na te punkty - reszta spoko! :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Dargor
Chuck Norris

Post autor: Dargor »

Witam,

Zgłaszam się.

@Qc Magia jest przycięta, max 12 PD na turę jest wystarczającym przycięciem jej.

@PiotrB Ale mało kto ma stosowną konwersję Toto Lotka, a priest z EotG myślę że nie przejdzie, choć mogę się mylić:)

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

W temacie nie ma nic o terminach/formie zapisów, więc zgłaszam się tutaj.
Jakub Paraszczak DE/Kraków

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

tez sie zglaszam

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Dargor pisze: @Qc Magia jest przycięta, max 12 PD na turę jest wystarczającym przycięciem jej.

@PiotrB Ale mało kto ma stosowną konwersję Toto Lotka, a priest z EotG myślę że nie przejdzie, choć mogę się mylić:)
1 - O_o pograj z DE, so much fun

2 - w Poznaniu wystarczało

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Dargor pisze: @Qc Magia jest przycięta, max 12 PD na turę jest wystarczającym przycięciem jej.
O jakiej grze mówimy? Bo chyba nie o WFB.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

hehe -- tym razem mi to pasuje albowiem nie zagram Imperium! Mam już słodko przegiętą rozpę ... :D
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

O ciekawe, wchodzi goły bloodzio na 1,8k :)

Awatar użytkownika
Pixel
Wodzirej

Post autor: Pixel »

Zgłoszenie:
Karol "Pixel" Pastuszka HE id. 3282
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.

ODPOWIEDZ