Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała
Re: Mistrzostwa Podsbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biał
za to tetto eko, manfred malagor i slugtounge juz tak?
Zróbcie zwarzywionych speciali jak kiedys
Zróbcie zwarzywionych speciali jak kiedys
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Teclis na euro to tylko kadłubek jego pełnych możliwości. Zresztą na razie wygrywa opcja 1800, a tam i tak się nie mieściJankiel pisze:Dobry pomysł. Po tym, jak armie z Thorekiem i Teclisem zajęły 7 miejsc w top 10 poznańskiego mastera nie ma innego wyjścia.Ponadto niektórzy będą zbanowani, nawet jeśli normalnie mieliby się zmieścić (np. Teclis, Thorek)

Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Nie rozumiesz. Większość speców uznawanych za game breakerów nie pojawiała się w Poznaniu, a jeśli już byli, to nic nie ugrali. Jest wielu hero speców którzy gniotą system, ale np taki Thorek się do nich nie zalicza, bo jest drogi i niewiele daje.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Na MPekach spec hero zawsze byli ok ścięci - czyt. żaden nic nie ugrał ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Spece uznani za gamebreakerów byli w poznaniu ścięci zasadami euro - przy braku ograniczeń to inna bajka. Grałem przeciwko Teclisoi nie jeden raz i wiem co potrafi. Thorek też nie jest ułomkiem.panterq pisze:Nie rozumiesz. Większość speców uznawanych za game breakerów nie pojawiała się w Poznaniu, a jeśli już byli, to nic nie ugrali. Jest wielu hero speców którzy gniotą system, ale np taki Thorek się do nich nie zalicza, bo jest drogi i niewiele daje.
Mnie tam malagor i slugtounge wchodzi ;p co kto lubi ; p
Jest format and stuff 

Tym openem to dowaliłes do pieca. No ale spoko niech bedzie ; p liczyłem choc na ciecia w magii a nawet LoS od czarów nie wszedł
Zgłaszam się - Radosław Prach DE
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Luzik damy rady fajny format tylko szkoda tych malych punktow 

- Paraszczak
- Falubaz
W temacie nie ma nic o terminach/formie zapisów, więc zgłaszam się tutaj.
Jakub Paraszczak DE/Kraków
Jakub Paraszczak DE/Kraków
1 - O_o pograj z DE, so much funDargor pisze: @Qc Magia jest przycięta, max 12 PD na turę jest wystarczającym przycięciem jej.
@PiotrB Ale mało kto ma stosowną konwersję Toto Lotka, a priest z EotG myślę że nie przejdzie, choć mogę się mylić:)
2 - w Poznaniu wystarczało
O jakiej grze mówimy? Bo chyba nie o WFB.Dargor pisze: @Qc Magia jest przycięta, max 12 PD na turę jest wystarczającym przycięciem jej.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator