a nie o to chodzi?Semi pisze:na dobra sprawe ocena malowania trafia glownie w poczatkujacych graczy, stare wygi i wyjadacze maja odpicowane armie
Master w Babicach 17-18.11.2012
Re: Master w Babicach 17-18.11.2012
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Nahahaha, chlopaki, ogarnijcie sie troszkje... Po jakiego grzyba robicie ocene malowania na druzynowce, kiedy nigdy jej nie bylo? I to jeszcze jakas kompletnie od czapy? Wyswig na armii, wyswig na herosach, WTF? No i ten absurdalny podpunkt o pomalowaniu armii przez wlasciciela. Seriously? Mam pomalowana przez malarza i za to mam stracic punkty? Joke?
Odpuscie malowanie i niech wygrywa skill. Zwlaszcza na druzynowce.
Odpuscie malowanie i niech wygrywa skill. Zwlaszcza na druzynowce.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
a jak stwierdzić kto fiksy malował?
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
Rince - jestes chlop ogarniety a czytac i rozumiec nie umiesz??
Nie interesuje mnie kto malowal armie - armia ma byc jednolita - to znaczy do qrwy nedzy SWOJA, MOJA, WLASNA - moze byc w calosci pozyczona, a by to wygladalo na stole jak bitwa jednej armii na druga, a nie zlepek z polodniowej polski vs zlepek z polnocnej polski.
Czy wy naprawde nie umiecie czytac.
A co do pytania odnosnie oceny na teamowce: Byla u mnie w w Kwietniu, i byla na innych teamowkach.
Nie interesuje mnie kto malowal armie - armia ma byc jednolita - to znaczy do qrwy nedzy SWOJA, MOJA, WLASNA - moze byc w calosci pozyczona, a by to wygladalo na stole jak bitwa jednej armii na druga, a nie zlepek z polodniowej polski vs zlepek z polnocnej polski.
Czy wy naprawde nie umiecie czytac.
A co do pytania odnosnie oceny na teamowce: Byla u mnie w w Kwietniu, i byla na innych teamowkach.
W Babicach byla ocena malowania i bedzie.
Na lokalach tez robilem i robic bede (chodz dawno lokala nie robilem)
Nie chodzi o jakies oddalenie kogos w topie od podium, bo Ci jak juz ktos zaowazyl maja armie zrobiene na TT, ale chodzi o zagonienie do pracy tych co maluja od tak sobie.
Na lokalach tez robilem i robic bede (chodz dawno lokala nie robilem)
Nie chodzi o jakies oddalenie kogos w topie od podium, bo Ci jak juz ktos zaowazyl maja armie zrobiene na TT, ale chodzi o zagonienie do pracy tych co maluja od tak sobie.
NIe przypominam sobie, zeby w kwietniu byla ocena malowania. A juz na pewno nie tak bezsensowna. Zwlaszcza wyswig... Absurd.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Sezon doklejania tarcz na ostatnią chwilę uważam za oficjalnie otwarty.
I zamiast siedzieć i czytać te głupoty byście się wzięli do roboty, bo później będzie płacz, że za WISIWYG wam punkciory ucinają.
Szlag by Cię Śmiechu trafił, muszę skleić 6tego fienda, bo jak mniemam Scylla 5 edycyjna za fienda nie przejdzie
I zamiast siedzieć i czytać te głupoty byście się wzięli do roboty, bo później będzie płacz, że za WISIWYG wam punkciory ucinają.
Szlag by Cię Śmiechu trafił, muszę skleić 6tego fienda, bo jak mniemam Scylla 5 edycyjna za fienda nie przejdzie
Kto będzie oceniał armie, żeby można było wysłać pmkę w stylu "czy przejdzie..."?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
W kwietniu w Babiach nie było oceny malowania, średnio mi się podoba pomysł żeby była ale jest naprawdę mała - różnice będą 1-2 punkty czyli nie będzie wpływać na generalkę a zmobilizuje nieco ludzi (mnie również).
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Akurat WYSIWYG, szczególnie na oddziałach, jest bardzo przyjemną sprawą podczas bitew. Szczególnie, jeśli można uniknąć sytuacji w stylu "ale ten oddział nie ma sztandaru...". Bohaterowie zazwyczaj i tak są do odróżnienia od siebie (poza tymi, których to najbardziej dotyczy, czyli magami ). Zresztą i tak trzeba o nich poczytać w rozpie...Rince pisze:NIe przypominam sobie, zeby w kwietniu byla ocena malowania. A juz na pewno nie tak bezsensowna. Zwlaszcza wyswig... Absurd.
Malowanie z kolei będzie jakie będzie, i tak nikt nie przemaluje armii co by dodatkowy punkt na masterze wyciągnąć...
Maciek
Zepsuję oryginalną forgeworldową figurkę daemonsmitha żeby zdobyć 2 punkty w jakiejś śmiesznej klasyfikacji JasneThain pisze:Albo nie będzie wpływać, albo okaże się że zwycięzcy różnią się 1-2 punktami z malowania. Tego nikt nie wie. No a wtedy wygra osoba, która ma maga z doklejoną tarczą.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
w takim razie w rozpie wrzuć go bez tarczyGrolshek pisze:Zepsuję oryginalną forgeworldową figurkę daemonsmitha żeby zdobyć 2 punkty w jakiejś śmiesznej klasyfikacji JasneThain pisze:Albo nie będzie wpływać, albo okaże się że zwycięzcy różnią się 1-2 punktami z malowania. Tego nikt nie wie. No a wtedy wygra osoba, która ma maga z doklejoną tarczą.
Imho wyswig na herosach to kompletna bzdura i w tak malej skali ten 1 punkt to bardzo duzo. Kryteria sa po prostu do dupy i se mozesz Smiechu mowic co chcesz. A w kwietniu oceny nie bylo. Hmm, jeszcze tylko dla przypomnienia dodam, ze na twoim ostatnim masterze (4 OS DRUZYNOWKA - tak, tak) o wygranej zdecydowaly male punkty, takze oszczedz wszystkim tych banialukow, jakoby 1 punkt z malowania nie mial szans przesadzic o ostatecznym wyniku. Zrobcie sobie spojnosc armii 0-3, jakosc malowania 0-3, przygotowanie do gry 0-3 i tyle. Z tym wyswigiem to sa jakies jaja...