Spoko spokoBreslauer pisze:@Dreef i Grolshek : Nadal jednak to CFC prowadzi w tabeli

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Spoko spokoBreslauer pisze:@Dreef i Grolshek : Nadal jednak to CFC prowadzi w tabeli
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
+100smiejagreg pisze:Arsenal nie ma żadnego dołka - po prostu nie ma graczy ofensywnych w tej chwili już prawie w ogóle. Jakby wyciągnąć z tego zespołu jeszcze Cazorlę (możliwe, że możni go kupią wkrótce) i Wilshere'a, to druga połowa tabeli pewna jak w banku. A i tak nie jest powiedziane, że tam nie wylądują w tym sezonie. Od złotych czasów Arsenalu trochę się zmieniło - nie ma już gwiazd w zespole a konkurencja wzrosła niepomiernie: pojawiły się kluby miliarderów kolekcjonujące piłkarzy (Chelsea, MC). Doszlusowali oni do czołówki ligi, w której zawsze był MU. Poza tym w tym sezonie praktycznie brak słabeuszy totalnych - z każdym można wtopić, jak mecz nie wyjdzie. Wenger wk...wia mnie już drugi sezon z rzędu swoimi pomysłami na transfery. Jego pomysł na stworzenie czegoś na wzór Ajaxu w lidze angielskiej jest chybiony u podstaw - to jest po prostu zbyt silna liga. Bez gwiazd - i to w dobrej formie - o czołówce nie ma co marzyć. O ile jeszcze w zeszłym sezonie rzutem na taśmę załapali się do LM, to teraz po wyprzedaży już na to imho szans nie mają. Ot, jeszcze jeden ligowy średniak...
Nie Twój, tylko Siwego.Grolshek pisze:Mój Manchester zawsze gra do końca
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Awansa już mają?Grolshek pisze:Mój Manchester zawsze gra do końca
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jasne - Galatasaray, Braga, Cluj - normalnie grupa śmierci CL...Grolshek pisze:4 mecze komplet punktów. Ale wcale łatwo nie było...Gokish pisze:Awansa już mają?Grolshek pisze:Mój Manchester zawsze gra do końca
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.