Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Re: Piłka nożna

Post autor: Grolshek »

Breslauer pisze:@Dreef i Grolshek : Nadal jednak to CFC prowadzi w tabeli ;)
Spoko spoko 8)
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

słowo się rzekło. united liderem. bylo mi smutno gdy van persie strzelil pierwszego gola kolegom z arsenalu po bledzie vermalena. arsenal ma teraz jakis dolek, ale nie zmienia to faktu, ze chyba musze przestac oczekiwac od nich tyle co za kadencji cesca, songa, van persiego, nasriego i clichego.
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Arsenal nie ma żadnego dołka - po prostu nie ma graczy ofensywnych w tej chwili już prawie w ogóle. Jakby wyciągnąć z tego zespołu jeszcze Cazorlę (możliwe, że możni go kupią wkrótce) i Wilshere'a, to druga połowa tabeli pewna jak w banku. A i tak nie jest powiedziane, że tam nie wylądują w tym sezonie. Od złotych czasów Arsenalu trochę się zmieniło - nie ma już gwiazd w zespole a konkurencja wzrosła niepomiernie: pojawiły się kluby miliarderów kolekcjonujące piłkarzy (Chelsea, MC). Doszlusowali oni do czołówki ligi, w której zawsze był MU. Poza tym w tym sezonie praktycznie brak słabeuszy totalnych - z każdym można wtopić, jak mecz nie wyjdzie. Wenger wk...wia mnie już drugi sezon z rzędu swoimi pomysłami na transfery. Jego pomysł na stworzenie czegoś na wzór Ajaxu w lidze angielskiej jest chybiony u podstaw - to jest po prostu zbyt silna liga. Bez gwiazd - i to w dobrej formie - o czołówce nie ma co marzyć. O ile jeszcze w zeszłym sezonie rzutem na taśmę załapali się do LM, to teraz po wyprzedaży już na to imho szans nie mają. Ot, jeszcze jeden ligowy średniak :evil: ...

Awatar użytkownika
malfoj
Falubaz

Post autor: malfoj »

legia pięknie dzisiaj sobie poradziła .

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

No nie najgorzej, chociaż moja Polonia równie skutecznie zmiotła koronę!!! ŁT10 xD

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Zawisza Bydgoszcz- Manchester City pierwszej ligi....

czekam aż Radziu Osuch zrobi to co mówi i jak nie będzie 9 pkt z trzech ostatnich meczyków to wyleci większość na zbity pysk....
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Dreef
Falubaz

Post autor: Dreef »

smiejagreg pisze:Arsenal nie ma żadnego dołka - po prostu nie ma graczy ofensywnych w tej chwili już prawie w ogóle. Jakby wyciągnąć z tego zespołu jeszcze Cazorlę (możliwe, że możni go kupią wkrótce) i Wilshere'a, to druga połowa tabeli pewna jak w banku. A i tak nie jest powiedziane, że tam nie wylądują w tym sezonie. Od złotych czasów Arsenalu trochę się zmieniło - nie ma już gwiazd w zespole a konkurencja wzrosła niepomiernie: pojawiły się kluby miliarderów kolekcjonujące piłkarzy (Chelsea, MC). Doszlusowali oni do czołówki ligi, w której zawsze był MU. Poza tym w tym sezonie praktycznie brak słabeuszy totalnych - z każdym można wtopić, jak mecz nie wyjdzie. Wenger wk...wia mnie już drugi sezon z rzędu swoimi pomysłami na transfery. Jego pomysł na stworzenie czegoś na wzór Ajaxu w lidze angielskiej jest chybiony u podstaw - to jest po prostu zbyt silna liga. Bez gwiazd - i to w dobrej formie - o czołówce nie ma co marzyć. O ile jeszcze w zeszłym sezonie rzutem na taśmę załapali się do LM, to teraz po wyprzedaży już na to imho szans nie mają. Ot, jeszcze jeden ligowy średniak :evil: ...
+100

Jeszcze na poczatku sezonu, jak był Diaby, to Arsenal dawal rade (jak dobrze pamietam 2:0 z Liverpoolem na wyjezdzie). Teraz niestety The Gunners maja problem. Sprowadzac mlodych zawodnikow - jak najbardziej. Oprzec tylko na mlodych zawodnikach zespol w takiej lidze jak Premier League - chybiony pomysl. Poza tym obrona Arsenalu - woła o pomstę do nieba. I nie dziwie sie ze Arsenal przegrywa, Vermaleen, Mertesacker, Santos - z całym szacunkiem, no ale po prostu nie. Tak obrona jednego z czołowych zespołów w lidze angielskiej nie moze wygladac.
Obrazek

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Piękna dzisiejsza kolejka LM. Idealne wyniki obu drużyn hiszpańskich :D

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Mój Manchester zawsze gra do końca 8)

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Grolshek pisze:Mój Manchester zawsze gra do końca 8)
Nie Twój, tylko Siwego. :mrgreen:

Hmm, niestety, świetna gra zespołu i porażki przechodzą potem w wielkie zwycięstwa. Jesli idzie o MU. Kiepskie zwycięstwa zwieszczą spektakularny wpierdol. Jedyną nadzieją jest Fergie. Kiepska forma na początku '99 dała potrójną koronę. Tyle, że skład wtedy był kosmiczny. :?
Ciężkie czasy Groszek nas czekają, ciężkie. :(
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Póki co MU kompletuje wygrane, choć gra nie zachwyca. Teraz też mają skład dobry, prawie kosmiczny. Jeszcze kupią Cazorlę z Arsenalu i będzie komplet do wygrywania :mrgreen: . Trzeba pamiętać, że mają cały czas rozwaloną obronę, więc jak się pozbierają to powinno być dobrze...
PS. Jak tam, chopaki - Rooney był faulowany, czy kolejny cheat - bo widziałem gola tylko raz i jakoś przekonany nie byłem, muszę obejrzeć tego karniaka. Wprawdzie fakt, że przewrócił się Rooney świadczy raczej , że faul był, ale coś bramek nie mogę znaleźć...
Ostatnio zmieniony 8 lis 2012, o 00:04 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Awansa już mają?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Glory, glory Man United!

a w temacie Barcelony i Realu wczoraj - dobra kase wygrałem zakladając sie w obu meczach, że te hiszpanskie gwiazdeczki strzela bramiki w 87+ minucie:d
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Co do Barcy, to nie ma co gadać. Chcieli wygrać na stojąco, jak to im się udaje w la Liga. Po raz kolejny okazuje się , że na Barcę skuteczny jest zaminowany autobus. W większości takie mecze Barcelona wygrywa, ale zdarzają się co jakiś czas takie mecze, że sie zawiesza i przegrywa. Mecz bardzo podobny do meczów z Chelsea z zeszłego roku. Ale w sumie się cieszę, że ta porażka przyszła na tym etapie. Awans raczej mają, a jak przegrywać, to właśnie teraz w LM, a nie w lidze hiszpańskiej, gdzie trza pilnować przewagi punktowej.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Gokish pisze:
Awansa już mają?
4 mecze komplet punktów. Ale wcale łatwo nie było...

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Grolshek pisze:
Gokish pisze:
Awansa już mają?
4 mecze komplet punktów. Ale wcale łatwo nie było...
Jasne - Galatasaray, Braga, Cluj - normalnie grupa śmierci CL... :lol2:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Oglądałeś mecze czy tylko podbiłeś ilość postów ?
:?

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Chodzi mi o poziom drużyn które mają w grupie – tak naprawdę żadna z nich nie ma prawa odebrać im pierwszego miejsca w grupie, to że SAF fazę grupową CL traktuje drugorzędnie (często płacąc za to wpadkami) to inna sprawa.
Imo MU ma zbyt słabą obronę jak na poziom w który celują…
(w całej fazie grupowej w obronie zdarzało się grać Valencii, Carrickowi, Buttnerowi i Smallingowi - to raczej słabe łatanie, obok coraz starszego i jednak wyraźnie słabszego Ferdinanda, nie takim już pewnym Vidicowi i Evrze. Rafael i Evans to nie są obrońcy światowej klasy...)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Laik pisze:. Rafael i Evans to nie są obrońcy światowej klasy...)
będą :D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Jak oglądałem poprzedni mecz MU z Bragą to myślałem, że to jacyś przebierańcy grają a nie United. Jakby Braga w którymś momencie dalej cisnęła zamiast pilnować wyniku to doszłoby do sensacji. Inna sprawa, że skoro tak się męczą z kelnerami (na papierze ofc) to nie wróży im to dobrze w dalszych rundach. Inna sprawa, że w tej edycji poziom drużyn jest dość wyrównany i kluby potencjalnie słabsze nadrabiają walką i gryzą trawę do końca stwarzając niezłe widowiska.
Obrazek

ODPOWIEDZ