pisałem kilka postów wyżej, ale coś było nie tak ze zdjęciem chyba... zmieniłem mu serwer i powinno być ok teraz

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
ciekaw jestem czy już zdałeś maturę... bo jeśli nie to powinieneś się ostro wziąć za naukę swojego, ojczystego języka...Elgrond pisze:No dobra niech będzie dla Ciebie lunn'nie będę pisał poprawnie chociaż polonista nie jestem i nie byłem jestem fizolem z PP Wink . Dla tego tak pisze (wiesz inżynierskie zdanie robi się na stone) ale da się wszystko zrozumieć a ile kosztuje podręcznik chyba? 70z na polskie albo 12 funtów. Nie pracuje w sklepie i nie ma kontaktów, kogoś co by mi ściągną taniej, chyba że ksero
O co niby CI dokładnie chodzi z moim językiem coś nie tak ?Błażej pisze:ciekaw jestem czy już zdałeś maturę... bo jeśli nie to powinieneś się ostro wziąć za naukę swojego, ojczystego języka...Elgrond pisze:No dobra niech będzie dla Ciebie lunn'nie będę pisał poprawnie chociaż polonista nie jestem i nie byłem jestem fizolem z PP Wink . Dla tego tak pisze (wiesz inżynierskie zdanie robi się na stone) ale da się wszystko zrozumieć a ile kosztuje podręcznik chyba? 70z na polskie albo 12 funtów. Nie pracuje w sklepie i nie ma kontaktów, kogoś co by mi ściągną taniej, chyba że ksero
a jeśli przypadkiem już zdałeś to jestem pełen podziwu dla polonisty, który Cię do niej dopuścił...
Przecież nie podadzą szczegółów, dokładnych statystyk, zasad specjalnych i tego jak działają czary, bo mogliby mieć nieprzyjemności. Podają tyle ile mogą, a my możemy się domyślać szczegółów, to po prostu podgrzewanie atmosfery.Asassello pisze:jak na tych co widzieli lub posiadaja nowy Army Book to zbyt duzo nie napisali..
skoda ze po angielsku ja bym się nawet nie brał za warhammera nie znając angielskiegostraznikcytadeli pisze:Jak na moje to ta lista jest długa, trochę szkoda, że po angielsku. A tak na serio, to czy są zdjęcia jakiś innych rzeczy niż smok, Caradryan, Korhil, SW, magów, i tych bohów przeznaczonych do walki?