- solistom na pegazach, konikach, smokach itp.
PS. 6tka demisiów jest syta

ale że dla TYCH BESTYJEK ??Przemcio pisze:Jak dla mnie ta rozpa to Free Frag dla moich bestyjek
Nie ruszam się z naszego kieleckiego zadupia czesto bo jeszcze gówniarz jestem, a u nas openy to chleb powszedni.Karli pisze:Kubek: 6 mournów chyba nie zmieścisz na limit etc.
Powiem Ci że jak dispellowałem tron to dalo się zawsze grać z lifemPiotrB pisze: W sumie na turnieju wyleczyłem około 12 ran na steam tanku - kilka na herosach - wskrzeszyłem 9 kawalerzystów- dwerersami zabiłem sera - a regenka czy +4 do T są po prostu boskie - a no i zignorowałem 5 miscastów....ktoś mi powie że Life obsysa???
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Laik grający DE przegrywa z 12 letnim dzieckiem grającym OK 13:7.PiotrB pisze: Gadanie ,że jakąś rozpą nie jesteś wstanie czegoś zrobić jest głupotą - zależy z kim grasz i zależy jak grasz...to nie rozpa wygrywa tylko gracze Szymon - naucz się tego![]()
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą