Master w Babicach 17-18.11.2012
-
- Wałkarz
Re: Master w Babicach 17-18.11.2012
zgloszenia wpisane.
Ponad 100 osob. Calkiem nienajgorsyz wynik jak na mastera chyba.
Rozpy jeszcze nie wszystkie sprawdzone.
Ponad 100 osob. Calkiem nienajgorsyz wynik jak na mastera chyba.
Rozpy jeszcze nie wszystkie sprawdzone.
-
- Wałkarz
W tej Edycji Mastera moze byc ciasniej niz w poprzedniej, ale to zasluga zapewne tego jak wygladal Master w Kwietniu.
Postaram sie by nie bylo az tak ciasno, oraz o to byscie sie bawili rownie dobrze jak w Kwietniu.
Pozdrawiam i dozobaczyska w Sobote.
Postaram sie by nie bylo az tak ciasno, oraz o to byscie sie bawili rownie dobrze jak w Kwietniu.
Pozdrawiam i dozobaczyska w Sobote.
-
- Wałkarz
To juz wszystkie zgloszenia.
Wszyscy otrzymuja max za zgloszenie.
Byly dwa teamy co mnie prosily na kolanach wrecz bym pozwolil na mala obsuwe z ramowka. ale generalnie obeszlo sie tym razem bez kar.
Mam nadzieje ze na turnieju nie bedziecie mnie tak prosic w trakcie ocen
Pozdro i dozobaczyska w Sobote.
PS.
108 osob grajacych - mamy maly rekordzik w Babicach
A co za tym idzie - zapewne lepsze nagrody dla Top-u.
Wszyscy otrzymuja max za zgloszenie.
Byly dwa teamy co mnie prosily na kolanach wrecz bym pozwolil na mala obsuwe z ramowka. ale generalnie obeszlo sie tym razem bez kar.
Pozdro i dozobaczyska w Sobote.
PS.
108 osob grajacych - mamy maly rekordzik w Babicach
A co za tym idzie - zapewne lepsze nagrody dla Top-u.
Może najlepiej taryfa - 100 za każdy dodatkowy punkt ; p ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Za to Karlee powinien być pisany przez C
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nawet tak nie żartujKrólik pisze:Czy za przedpłatę są dodatkowe punkty do generalki?
Pamiętam, że kiedyś były punkty jak ktoś się przebrał za jakiś model
To co Śmiechu?? Ile punktów za przebranie się za cold one chariot dasz??
[edit] Szaitis, będziesz cold onem??
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Popatrz, a myślałem że tylko ja sadze że na tym wozie będzie dwóch poganiaczy i jeden zwierz pociagowy - widzę ze warszawskie pany nie dają śląskiemu paziowi złudzeń ^^Cauliflower pisze: [edit] Szaitis, będziesz cold onem??
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Tak, bo ja się przebieram za kolczaste koło!!! +1 do impactów!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Oj tam narzekasz, przecież w tedy ich twarze będą na wysokości twojego krocza.Organizator pisze:
.
-
- Wałkarz
Pojde wam na reke i nie bede patrzyl na magiczne uzbrojenie - pisalem juz o tym, ale widac nie czytacie.