Naucz się czytać, bo z mojego posta nie wynika że działo jest lordemkubencjusz pisze: Mój ironblaster nie jest ani large targetem ani lordem, ale może gramy w różne gry

Moderator: Afro
Naucz się czytać, bo z mojego posta nie wynika że działo jest lordemkubencjusz pisze: Mój ironblaster nie jest ani large targetem ani lordem, ale może gramy w różne gry
a jaką miałbym mieć ochronę jak mam hellhearta?jawor pisze:Poza tym nie masz żadnej porządnej ochrony magicznej na głównym klocku i korony.
Generalnie złożyłem coś bardzo zbliżonego na 2400.Pająk pisze:zainspirowany tematem o standardach rozpiskowych zacząłem kombinować nad czymś co mogłoby ewentualnie zadziałać... Żałuję, że nie zmieściłem nigdzie maneaterów, ale są strasznie drodzy... Co myślicie o takim "defensie" w formacie babicowym?
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Nie zawsze - na ESC Maciek Paraszczak zmasakrował moje CHD.kubencjusz pisze:Chadecja zawsze masakruje uniwersalne ogry...
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą.