Regulamin lig lokalnych

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: Regulamin lig lokalnych

Post autor: Dymitr »

podobnie, jak da się rozegrać 6 dwuosobowych lokali w systemie mecz-rewanż, jedyna różnica, że musicie obie bitwy zagrać jednego dnia, tak więc Twój argument jest inwalidą
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Polska liga wfb nie jest dla wałkarzy.
Naginanie regulaminu i wykorzystywanie wszystkich dziur to nie jest powód do dumy. To nie prawo podatkowe.
Jak ktoś się nie umie bawić fair, to niech spada i znajdzie sobie inną rozrywkę.
Wały na turniejach niech tępią sędziowie i organizatorzy. Wały w zgłaszaniu turniejów będą tępione przez moderatorów i koordynatorów. I mam nadzieję, że nie będzie przyzwolenia na oszustwa "bo tego nie ma w regulaminie".

Btw jeden gracz od nas na ostatnim lokalu został zdyskwalifikowany, za uporczywe i celowe oszukiwanie. Ale miał na tyle przyzwoitości, żeby nie pyskować, że regulamin lokala nie przewidywał dyskwalifikacji za oszukiwanie.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

+1 dla Jankiela
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Szybka piłka: mam kilka lig zgłoszonych w okresie między dyskusją a nowym regulaminem. Teraz spływają wyniki. Może mi umyka, ale czy jakoś klepnięto ich unieważnienie czy mogę wrzucać wyniki?

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Tutaj głosowaliśmy nad oficjalnym usankcjonowaniem lig lokalnych: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=27&t=36887

Przytłaczającą większością głosów LL stwierdziła, że ligi lokalne liczą się do Ligi Ogólnopolskiej, także wszystko zostaje po staremu :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

ODPOWIEDZ