NIe. jakościowo. impreza odbywa sie na piętrze 0.Nehan pisze:w sensie na którym piętrze?

Spoko loko. Mam nadzieję, że zgodnie z tym co wcześniej było pisane, drużyny które nie przysłały rozpisek grają na jawnych z przymusu, natomiast ci co przysłali mogą korzystać z tajnych.Green Knight pisze: @ Publikowanie armii.
Niestety nie wykonalne. Mamy około 60 % rosp.
Przykro mi że nie mogę sprawić waszej prośby. Niestety jak pisałem wcześniej, DMP zwaliło się to na mnie tak nagle i części rzeczy już nie mogłem cofnąć. Mam nadzieje że Bazyliszek w pażdzierniku będzie lepszy.
ja osobiscie moge zagrac (choc mam prawie zwiazane rece) z kazdym z czołowki na DMPGreen Knight pisze:Myślę że cały "raban", wyciągną Trupank, twierdząć że są wśród was znakomici gracze, tylko mają słabe miejsca w lidze, bo nie jeżdzą po masterach.
Obrażał Thuriona, którego nigdy chyba nie widział i nie wie jak gra. Przyjedzcie na Dmp, zajmijcie miesce w top 10 to napewno udowodnicie, ze nie jest tak jak pisze Dzik. Zacznijcie jeżdzić na mastery. Nie dla punktów, tylko by spotkać sie z świetnymi ludzmi z całej polski. Zajmując regularnie miejsca w czołówce masterów będziecie mogli udowodić, że prezentujecie wysoki poziom. Puki nie udowodnicie że coś jesteście warci luzie będą pisać że jesteście plamą na mapie.
28.08.2007
W związku z bardzo dużym zainteresowaniem noclegami w szkole przy samym konwencie (w cenie 5 zł za noc) zainteresowanych bardzo prosimy o zabranie karimat i śpiworów. W razie braku miejsc na łóżkach i materacach zostaną otworzone dodatkowe sale.
28.08.2007
Bezpłatne polconowe autobusy
Zupełnie darmowe polconowe autobusy to nasz środek transportu dla wszystkich konwentowiczów. Można dzięki nim dojechać we wszystkie strategiczne miejsca konwentu. Łatwo je rozpoznać - to zabytkowe "ogórki".
Autobusy będą kursować pomiędzy Dworcem Centralnym (przystanek „Dworzec centralny 18” pod PKiN) akademikami i centrum konferencyjnym hotel Gromada. Dodatkowo zabiorą uczestników do Muzeum w Wilanowie (piątek, sobota, niedziela) oraz do Cafe Paradox (piątek wieczór). O kursach specjalnych - takich jak Cafe Paradox czy Muzeum, będziemy informować na recepcji.
http://warszawa2007.polcon.pl/page.php? ... d#autobusy
dotyczy to pewnie też tych, którzy zaznaczyli to przy rejestracji elektronicznej? esz, myslałem, że zabiorę trochę mniej bagażu
W związku z bardzo dużym zainteresowaniem noclegami w szkole przy samym konwencie (w cenie 5 zł za noc) zainteresowanych bardzo prosimy o zabranie karimat i śpiworów. W razie braku miejsc na łóżkach i materacach zostaną otworzone dodatkowe sale.
Delirium Dream Team (nie wiem czy w koncu sie wycofali czy nie. do mnie nic nie napisali... a dobrze by bylo),Shino pisze:zaraz wysle pelna liste slkadow ktore przeslaly rozpy
napewno kosztujeDimmu pisze:mam pytanko czy nocleg z piątku na sobote tez jest mozliwy i czy to cos wiecej kosztuje czy zawiera sie w tych 50zł