Witam, konwertuje sobie Shagotha. Miałem nogi i łapki oraz ogon od nowego smoka od DE oraz głowę Mantikory. smoczy korpus, tułów shagotha z ramionami to ulepek z gs.
Dla porównania fotka z gigantem:
Mam problem z rękoma do shagotha, przymierzałem black orkowe łapki wyglądają fajnie ale wydaje mi się że są trochę za małe szczególnie dłonie i trochę przy krótkie przedramiona...
zakupiłem łapki od Cygora ale te z kolei wyglądają jak hodowane na sterydach. Nie sadziłem że to bydle jest tak przykokszone :/ Jeśli ich użyje będę musiał praktycznie od nowa robić górna cześć korpusu.
i zastanawiam się które Waszym zdaniem wyglądają lepiej? Czekam również na jakieś sugestie odnośnie samej konwersji.
Pozdrawiam
Konwersja Shagotha
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
zamontowałem ramiona od Cygora, powiększyłem znacznie klatę i nałożyłem podstawowe kolory.
Zastanawiałem się czy dawać mu broń ale nie bardzo mam coś co by pasowało i ładnie wyglądało. Oryginalny Shagoth ma rogi, zastanawiam się czy mojemu tez dorobić.
Zapraszam do komentowania.
Zastanawiałem się czy dawać mu broń ale nie bardzo mam coś co by pasowało i ładnie wyglądało. Oryginalny Shagoth ma rogi, zastanawiam się czy mojemu tez dorobić.
Zapraszam do komentowania.
Sutki mu dorób
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35884