Wiem z którego to zrobiłes. Tylko jest jeden problem. Mój (jeszcze ) runsmith ma tarcze na plecach i niestety nie ma mozliwości, żeby ja ruszyć. Nie będzie chyba ogromnego problemu jesli mój bSb bedzie miał tarcze na plecach?
a dzisiaj zrobiłem lorda na tarczy. Nawet tego nie planowałem, tylko tak jakoś wpadło mi do głowy, że zrobię sobie takiego . Jednego dzierżyciela zrobiłem z kusznika, a drugiego z warriora. Tarczę zrobiłem z green stuffu, a na tarczy warriora(z mordą dowódcy). Wyszedł całkiem nieźle jak na moje umiejętności , tylko tarczę zrobiłem za dużą, bo jeden z dzierżycieli pomaga sobie głową (nie wiem jak a to zrobiłem,że jeden jest wyższy od drugiego). Jak będę miał okazję to fotę wrzucę.
http://www.coolminiornot.com/158695 - no i oddział warriorów... miałem 20 identycznych więc postanowiłem dodac im troche indywidualizmu... proste konwersje, nic szczególnego ale teraz bardziej mi sie podobają... rownież w kolejce do malowania...
ha ! widzialem tego lorda na allegro
a konwersie sa spoko. Balista- super pomysl ale prawde powiedziawszy troche cienko wyszlo... Za to longbeardzi i wojacy sa fajni
tez mam sztandarowego ze starego obsluganta bolca
P.S. ja tez robie kolesia na tarczy... tzn. chwilowo sie wsztrymalem ale kiedys skoncze I wcale nie bedzie to lord a muzyk ! juz mu prawie cala perkusje zlozylem
Niektore modele sa naprawde fajne... (bolec mi sie podoba bo pomysl niszczy... poza tym lord spoko tylko nad paroma rzeczami bym popracowal poza tym bsb tez spoko)... Ale warriorzy do mnie nie przemawiaja...
heh...to są stare prace... później miałem przerwe w rzeźbieniu... ale teraz mam zamiar zrobic jeszcze jedną balistę... założenie podobne tylke że ma lepiej wygladac