najpozniej tydzien przed turniejem wplata MUSI byc zaksiegowana.Smiechu pisze:Czy wpłaty można dokonać na pare dni przed turniejem lub najlepiej na miejscu jak przyjade??
kazdy gracz to konkretne koszta, ktore musze poniesc - GT i tak jest impreza deficytowa...
jakbys sie poczul, gdybym Ci powiedzial, ze nie mam dla Ciebie zadnych materialow, bo nie wiedzialem, czy przyjdziesz?
bless pisze:Ja rozumiem brak zainteresowania Szamana wpisywaniem GT na liste jakichkolwiek turniejow ligowych.
ja sie nie obrazam - to cecha ludzi maluczkichthurion pisze:pozniej Szaman sie obrazil na Lige i przestal sie o cokolwiek starac

najpierw zostalem usuniety z LL, potem z LS... a teraz LL chce, abym przyszedl blagac na kolanach o status mastera dla GT, bo jest okazja upokorzyc znienawidzone GW... za stary na to jestem, nie sprawia mi to przyjemnosci, a placa mi za malo.
wystarczajaco dlugo siedzialem w "srodowisku"... LL zzera ta sama choroba co PZPN. ale to temat na inna dyskusje.
a co do starania sie, aby EEGT byl przyjazny graczom:
1. zasady pisal Barb - mial dosc spora dowolnosc
2. mamy GT a nie Throne of Skulls - choc moglem miec to drugie, ale zrezygnowalem, bo oznaczaloby to jukejowe zasady
3. uparlem sie tylko co do dwoch rzeczy: figurki GW (co nie powinno dziwic) oraz brak BP (co rowniez nie powinno dziwic)
jednym slowem tam, gdzie moge pojsc na ustepstwa, to ide. dodatkowo staram sie umilic graczom czas pozaturniejowy, organizujac prezentacje nowosci, loterie fantowa, konkursy z cennymi nagrodami czy impreze w Paradoxie.
natomiast GT nigdy nie byl i nie bedzie dla osob, ktore na turniej przyjezdzaja tylko po to, aby w nocy na terenie imprezy sie nawalic i porzygac

konkluzja jest i tak taka, jak zawsze: przyjdzie ten, komu forma imprezy odpowiada.