Amatorska galeria Leśnych Elfów 23.05.10. (Czarodziejka)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Amatorska galeria Leśnych Elfów 17.03.10 (Wildzi)
może wydaje się tak tylko na zdjęciach - konie są pomalowane na szaro nawet je lekko pocieniowałem pień jest pomalowany na ciemny komando khaki i na ciemnym zdjęciu moze tego nie widać ale jednak
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
-
- Warzywo
Na razie wygląda średnio, ale po pomalowaniu bedzie dużo lepiej(niepomalowane i pomalowane częsci kiepsko ze sobą grają)
Rzucam demony, są dla szmat...
O&G 2,500
NG 3,000
Woch 2,000
Hadecja 1,500
O&G 2,500
NG 3,000
Woch 2,000
Hadecja 1,500
Jakie niepomalowane części
Nie wiem o co wam chodzi patrze na te figurki i patrze i tak nic nie mopge zobaczyć co jest nie pomalowane
PS
@ARBAL Jaki polecasz kolor na piasek ??
Nie wiem o co wam chodzi patrze na te figurki i patrze i tak nic nie mopge zobaczyć co jest nie pomalowane
PS
@ARBAL Jaki polecasz kolor na piasek ??
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
Mały up :
10 łuczników obiecana jakis czas temu - są nakładane tylko dwie warstwy ale mysle że calość zmierza już powoli w dobrym kierunku ( nie licząc twarzy i skóry bo tego ja ni w ząb nie ogarniam xP)
A tutaj lasek zrobiony na potrzeby turniejowe bo mnie ostatnio lekko zjechali ze nie mam własnego ;]
10 łuczników obiecana jakis czas temu - są nakładane tylko dwie warstwy ale mysle że calość zmierza już powoli w dobrym kierunku ( nie licząc twarzy i skóry bo tego ja ni w ząb nie ogarniam xP)
A tutaj lasek zrobiony na potrzeby turniejowe bo mnie ostatnio lekko zjechali ze nie mam własnego ;]
taka drobna uwaga
w lasku nie rośnie trawa
w lasku nie rośnie trawa
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Zwolin pisze:taka drobna uwaga
w lasku nie rośnie trawa
To ma być turniejowy lasek...kubon pisze:A tutaj lasek zrobiony na potrzeby turniejowe bo mnie ostatnio lekko zjechali ze nie mam własnego ;]
No i nie bądź taki do przodu, bo Ci tyłu braknie. No i od kiedy w lasach nie rośnie trawa? Zrobić mam Ci specjalnie zdjęcie?
Jeszcze kilka innych przykładów. Widać, żeś z miasta i nigdy w lesie nie był...
http://www.agroweb.pl/gfx/las1.jpg
http://www.giganet.org.pl/foto_cyfrowe/ ... _park1.jpg
Przede wszystkim to w lesie rosną drzewa xD....
Tytuł: Re: Amatorska galeria Leśnych Elfów 17.03.10 (Wildzi) Odpowiedz z cytatem
Zwolin napisał(a):
taka drobna uwaga
w lasku nie rośnie trawa
kubon napisał(a):
To ma być turniejowy lasek...
No i nie bądź taki do przodu, bo Ci tyłu braknie. No i od kiedy w lasach nie rośnie trawa? Zrobić mam Ci specjalnie zdjęcie?
Popracuj nad skórą bo im więcej będziesz ćwiczył tym lepiej i ładniej malować będziesz później.
Po długiej przerwie cos tu w końcu wrzucę Długo nic nie malowałem ale jakiś czas temu dorwałem fajny model z Reapera który stał się u mnie czarodziejką Jeszcze bez podstawki ale też pojwi sie niedługo. Zapewne wraz z oddziałem Tancerzy Na razie tyle
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
przydało by się jeszcze trochę pobawić z cieniowaniem szat, powyciągać bardziej zielony.
Rozumiem zielony makijaż u WE ale czemu ma też zielone gałki oczne? proponował bym zrobić jednak normalne oczy albo jakieś świecące. Przydał by się też jakiś akcent wyróżniający się kolorystycznie, freehand lub jakiś duszek np z któregoś z boxów WE doklejony na podstawkę.
Rozumiem zielony makijaż u WE ale czemu ma też zielone gałki oczne? proponował bym zrobić jednak normalne oczy albo jakieś świecące. Przydał by się też jakiś akcent wyróżniający się kolorystycznie, freehand lub jakiś duszek np z któregoś z boxów WE doklejony na podstawkę.
Oczy się dopiero uczę robić. w ogóle cud że ma wyszczególnione oczy A co do szat to zdjęcie jednak bardzo krzywdzi tę figurkę, aczkolwiek myślę że w porównaniu do poprzednich prac jest coraz lepiej
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
http://jotte.istore.pl/pl,product,31785 ... ghost.html
03170 : Lurien, Female Ghost
Pomyslałem dokładnie to samo kiedy ją zobaczyłem
03170 : Lurien, Female Ghost
Pomyslałem dokładnie to samo kiedy ją zobaczyłem