Jakie programy w TV was wkurzają?

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Re: Jakie programy w TV was wkurzają?

Post autor: Naviedzony »

A zdziwiłbyś się, jakie scenariusze pisze życie. :D
Ukryta prawda to jest smuta przeokrutna, głównie ze względu na poziom aktorstwa, który w naszej polskiej TV pikuje już od dawna. Czasem tak sobie wezmę gazetę telewizyjną i długopis, co by sobie pozaznaczać programy warte obejrzenia i... i nic. :|

miły5
Mudżahedin

Post autor: miły5 »

Nawet nie o to mi chodzi...
Czasem obejrzę coś jak np. ,,Dr house" czy ,,mentalista" , ale tak patrząc to masz rację ,
nic ciekawego.

Pozdrawiam :)

Kraggo
Chuck Norris

Post autor: Kraggo »

W zasadzie to nie oglądam TV, ale programy typu "Ukryta prawda" to jest coś, czego nie przełknę. Irytują mnie te krzyki na siłę i czytanie z promptera :) O poziomie "aktorstwa" nie wspominam.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Lepiej, żeby im te głosy podkładali z syntezatora. A poza tym te programy są jajcarskie. Zawsze gdy to widzę, śmieję się.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Delikatnie odświeżę
Wczoraj oglądałem na TVInfo - jakiś taki program - 20 minut w obiektywie czy coś.
Wiadomo prowadząca + politolog i dziennikarka.
TEmat - grodzki/a na wicemarszałka i przepychanki RP vs PO i reszta bandy.
Po raz pierwszy w TV dziennikarka - gość - starsza babka koło 60 powiedziała, że jest tyle tematów innych, ważniejszych jak np. budżet unii a my się zajmujemy w telewizji taką sprawą - iże wszystkie media o tym gadają jakby to było wydarzenie nie wiadomo jakie. Dodała tylko, że media - szczególnie tv - uciekają od trudnych tematów, wolą pozapraszać znawców tematu i popolitykować sobie - co się kończy przeważnie kłótnią i wyniesieniem na ambonę spraw czasem żenujących ... lub po prostu marginalnych z punktu widzenia przeciętnego Polaka.
Tzn, wymiana wicemarszałków - w ogóle mnie nie interesuje. No dobra postawienie na czele "poważniej instytucji" porobionego babo-chłopa jest kontrowersyjne.... i w ten sposób ktoś dostał swoje 5 minut...

Tak wiec po raz pierwszy w TV usłyszałem głos dziennikarki, której prawie cisnęło sie na usta wyrażenie " zajmujemy się pierdołą za miast poważnymi sprawami"

Awatar użytkownika
Gangrel
Mudżahedin

Post autor: Gangrel »

W naszym ciemnogrodzie to właśnie są wydarzenia nie wiadomo jakie. Co nie zmienia faktu, że poziom mediów jest żenująco niski.
"Od dwóch dobrych generałów wolę jednego, który ma szczęście", Napoleon
"Mieć rację nie sprawia żadnej przyjemności, jeśli nie można wykazać innym, że się mylą..."

ODPOWIEDZ