Tattoo ...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
G'N'R
"Nie jestem powergamerem"

Re: Tattoo ...

Post autor: G'N'R »

Takie chciałem :wink: Za wszystkie 3 dałem 1050 zł.
Gime more Guns! Guns'N'Roses

(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

G'N'R pisze:Takie chciałem :wink: Za wszystkie 3 dałem 1050 zł.
coz... jak to mowia - jaka praca, taka placa :mrgreen:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

w Irish pubie przesiaduje często gostek z gwiazdą chaosu na ręku tylko dość niedbale zrobioną :(
Osz, ostatnio jak byłem to widziałem go...! :D
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

G'N'R

Szaman pisze:
G'N'R pisze:Takie chciałem :wink: Za wszystkie 3 dałem 1050 zł.
coz... jak to mowia - jaka praca, taka placa :mrgreen:
Oj tam czepiasz się :P podstawa to to że mi sie podobają. Co nie? :)

(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

w sumie tak ;)

moze ja mam wygorowane wymagania :mrgreen:

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Ja też #-o
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

G'N'R

Może nie tyle co wygórowane wymagania ale inny zmysł do dziar

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Czy ja wiem :wink: Te co masz można było zrobić 20 raz lepiej :wink: Nawet tak oklepany skorpion (ładna cieniowana praca z jakimś tłem czy dodatkiem np: krew na szczypcach itp.) wyglądałaby spoko :)
Ja bym na twoim miejscu poszedł do jakiegoś porządnego studia .Na bank da się z nim coś zrobić (szczególnie skorp ,bo tam chyba tylko kontur jest ;))
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Ehem, nie o taki slaaneshowy tatuaż mi chodziło, ale może być ;-) 8)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

Piotr3K pisze:3 tygodnie to nie tak źle ;)
Walnąłbym sobie pełnego sleeva. Ale po 18stce, będzie akurat zima to mniej kłopotu ;) Tylko wybrać wzór w pół roku.. :D
W 3city są jakieś dobre studia, czy lepiej jechać gdzieś dalej?
Ale jak to jest z pełnym rękawem? Przecież po wewnętrznej stronie ręki jest od razu żyła :P

Witam

Ja osobiście (razem z kilkoma znajomymi) polecam salon tatuażu na. ul. Świętojańskiej (na gdańskiej starówce) naprzeciwko wejścia do kościoła Św. Mikołaja

Kacper
Mudżahedin

Post autor: Kacper »

O, wyczaiłem, że można zrobić sobie niewidoczny tatuaż świecący w ultrafiolecie ;o Dobry wkręt. Wie ktoś może o takich tatuażach trochę więcej?

Kolorowy tatuaż sobie odkładam aż pojawi się dobry pomysł i przytyram. Póki co sobie walnę sentencję po łacinie, jeszcze tylko 19 czcionek do odrzucenia, hehe. O ile jakieś nowe mi się nie spodobają.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

ja juz tylko czekam, az moj brat przyjedzie na przelomie lipca i sierpnia do Polski - i jedziemy dalej :D

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

O, wyczaiłem, że można zrobić sobie niewidoczny tatuaż świecący w ultrafiolecie ;o Dobry wkręt. Wie ktoś może o takich tatuażach trochę więcej?
Nie polecam :wink:
ja juz tylko czekam, az moj brat przyjedzie na przelomie lipca i sierpnia do Polski - i jedziemy dalej :D
O ile mnie finansowo warunki nie zabiją to po wakacjach ... :)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Kacper
Mudżahedin

Co o tym myślicie?Obrazek
Albo na bicepsie/tricepsie w dwóch linijkach, albo na przedramieniu wzdłuż ciała.

Długo się zastanawiałem też nad tymi:Obrazek
I jakby dalej się zastanawiam ;) Chociaż ta ostatnia jakoś niezbyt mi do łaciny pasuje.

Czemu nie polecasz UV? (oczywiście powyższego tatuażu nie planuję robić w UV).

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

@Kacper: Jeśli sobie wytatuujesz, będziesz rzygał tym tekstem po dwóch, najdalej trzech latach. Znajoma tatuatorka wybiła mi z głowy tatuowanie sobie tekstu/sentencji właśnie tym argumentem i po dłuższym przemyśleniu byłem jej wdzięczny :D

@G'N'R: Slipknot wyszedł fajnie (ach, jaki oryginalny wzór, na pewno jesteś jedyną osobą na świecie z takim ;) ), natomiast dwóch pozostałych -- z powodu ich marnej jakości -- pożałujesz wcześniej lub później. Dobrze że nadają się do poprawy, ale teraz, tak jak Szaman napisał, bida z nędzą (moim zdaniem).

Chciałem sobie 5 lat temu walnąć jeden tatuaż, bardzo fajny wzór znalazłem w sieci (w jakiejś dużej paczce wzorówna tatuaże z sieci ed2k), ale zgubiłem go byłem, a inne mi się nie podobają :|
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Kacper
Mudżahedin

Rzyganie mnie nie odstraszyło ;p

G'N'R

@Tomash
Pożyjemy zobaczymy czy pożałuje czy nie. Zawsze będzie można z nimi coś zrobić tak jak pisałeś. Co do Slipa, to wiem że jestem jedyną osobą z takim tatuażem :wink:

ZoRo
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: ZoRo »

no mi się wydaję że to może być bardzo życiowa scenka
http://www.youtube.com/watch?v=Rho0UfVb2DE

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

ODPOWIEDZ