[Master] Łódź Macki Wojny 17-18.10 parowy

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Kalesoner
Szczur Królów

Re: [Master] Łódź Macki Wojny 17-18.10 parowy

Post autor: Kalesoner »

dzięki za odpowiedź, chciałem zwrócic uwagę na niejasny sposób zapisu
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

2+1, inaczej to nie Macki ☺
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Abrasus
Falubaz

Post autor: Abrasus »

To, że 2+1 to już chyba oczywiste z tego co sivek pisze... Teraz pytanie czy ichni comp-score czy po prostu Furionowe booki. Jak my nie wypromujemy i nie wytestujemy zasad Furiona to nikt tego za nas nie zrobi, a szwedzi nie śpią :P.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

testy powinny być na formacie 2400 imo. Macki mają swój własny comp score na pierwszej stronie, który nie zakładał zmian zasad. ;)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Pocisk
Masakrator

Post autor: Pocisk »

Specjale dopuszczeni?

Awatar użytkownika
Jeżus
Wodzirej

Post autor: Jeżus »

Dopuszczone postacie specjalne (imienne).
Czytacze...
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Abrasus pisze:To, że 2+1 to już chyba oczywiste z tego co sivek pisze... Teraz pytanie czy ichni comp-score czy po prostu Furionowe booki. Jak my nie wypromujemy i nie wytestujemy zasad Furiona to nikt tego za nas nie zrobi, a szwedzi nie śpią :P.
True

comp score sprzed roku jest zdeaktualizowany. poza tym byl grany na jednym turnieju :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Slayer Zabójców
Masakrator

Post autor: Slayer Zabójców »

Ironblaster w małych ograch kosztuje 170, a w dużych 220 czy dopiero drugi ironblaster kosztuje 220?
Obrazek

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: lwieserce85 »

Rozumiem ze skinki w skirmishu jedne z plujkami a drugie z javelinami to ta sama jednostka?
Ostatnio zmieniony 1 wrz 2015, o 06:10 przez lwieserce85, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Post autor: Glonojad »

Abrasus pisze: a szwedzi nie śpią :P.
No i co z tego, ze nie spia?

A propos compa: Bretonia ani punktu extra? Serio? A bestie marki ORAZ +10%?
Uprawa warzyw od 1997 roku
ObrazekObrazekObrazek

paulinka17
Kretozord

Post autor: paulinka17 »

2000 Furiona + 1300 poznański. Furion na sędziego i wio.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

lwieserce85 pisze:Rozumiem ze skinki w skirmishu jedne z plujkami a drugie z javelinami to ta sama jednostka?
Tak.

Na male pkty mozesz wziac 2xskirmishe i 2xkohorty - lekki bol d... z ktorym sam sie zmagam :)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Glonojad pisze:
No i co z tego, ze nie spia?

A propos compa: Bretonia ani punktu extra? Serio? A bestie marki ORAZ +10%?
To z tego, że mogą narzucić swojego compa na ETC. A wtedy wpływa np. Twój czy mój = polskiego środowiska, będzie zerowy
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
lajkonik
Masakrator

Post autor: lajkonik »

To może krakowskim targiem PKS.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
lajkonik Obrazek

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Bastard Sword
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Post autor: Glonojad »

-Qc- pisze:
Glonojad pisze:
To z tego, że mogą narzucić swojego compa na ETC. A wtedy wpływa np. Twój czy mój = polskiego środowiska, będzie zerowy
No i? Mnie zależy na tym, by system był dobry, to, kto go przygotuje ma znaczenie trzeciorzędne.

Zresztą, z całym szacunkiem dla ilości pracy włożonej przez Furiona w projekt, Furion to jeszcze nie jest "polskie środowisko". Całkiem słusznie zresztą, takie jest założenie projektu autorskiego o którym o ile dobrze pamiętam wspomniał.
Uprawa warzyw od 1997 roku
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Ja tam czuje ze to troche projekt polskiego srodowiska, szczegolnie ze furion reaguje na posty i uwagi graczy

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

Durin pisze:Ja tam czuje ze to troche projekt polskiego srodowiska, szczegolnie ze furion reaguje na posty i uwagi graczy

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Szczegolnie na pytania dot drozszych skinkow.
Ziemko spokojnie na male punkty wchodza 2x10 skirmish 2x20 kohotra fcg
zostaje 600 pkt na 10 kameleonow szamana z cube i 2 mordercow na co. I co tam jeszcze kto chce.
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Bo to pytanie było trochę bez sensu. Z lizakami jest taki problem, że to bardzo mocna armia ale strasznie trudna w prowadzeniu. Sprowadza się to do tego, że większość graczy cierpi na tym, że Crus czy Golonka potrafią z niej wycisnąć wszystko co najlepsze. Niestety compy i mody trzeba robić pod najlepszych.

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

Idac twoim tokiem rozumowania i konczac offtop (zapraszam do pw)
Małysz bil rekordy na nartach o przykladowej dlugosci 2.5 metra. To teraz skrócie narty o 30 cm wszystkim z polskiej reprezentacji skoczkow narciarskich.bo compy i mody trzeba robic pod najlepszego.widzisz tu sens? Bo ja nie....
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

ODPOWIEDZ