mould line'yLazur pisze:modular liny

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
mould line'yLazur pisze:modular liny
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Zastanawiałem się nad tym, ale jak już pisałem to dla klienta, a on nie wyraził żadnych chęci poprawek więc tak już raczej zostaniebem pisze:Można było tę truciznę bardziej jadowitą zrobić
Dzięki wielkie, że we mnie wierzyszjamakot pisze:mi się podoba, choć nie jest to arcydzieło ( stać cie na więcej)![]()
![]()
Tak nie miałem aspiracji na więcej niż TT/TT+, co do Washy to nie ma ich tam zbyt dużo może to wina zdjęć. Washowałem skórę, spodnie i metaliki, po każdym washowaniu wyciągałem oczywiście jeszcze parę warstwArbiter Elegancji pisze:Bardzo ładny
Jak dla mnie za dużo washa (nie rozumiem dlaczego wszyscy wszystko washują niemiłosiernie). Ale rozumiem że to miał być TT (?), więc jest OK.
Pomysł w zasadzie nie jest zły, ale ja jakoś nie preferuje błyszczenia zbytnio ;P krew jedynie wyciągam lakierem, może jednak skusze się na truciznę za twoja namową?tedzio pisze:dałbym lakier błyszczący na środkową i końcową (tą bliżej nas) część języka i truciznę
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..